"Απείλησαν" με γιορτή σκουπιδιών στις εργατικές κατοικίες της Τρίπολης και τα σκουπίδια...μαζεύτηκαν (photos&video)

"Απείλησαν" με γιορτή σκουπιδιών στις εργατικές κατοικίες της Τρίπολης και τα σκουπίδια...μαζεύτηκαν (photos&video)

Δεκέμβριος 23, 2012 - 16:45

Ανακοίνωσαν με αφίσες στους δρόμους ότι σήμερα θα προχωρήσουν σε "Γιορτή των σκουπιδιών" και τα σκουπίδια ως δια μαγείας μαζεύτηκαν από τους κάδους στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Τρίπολης. Σκουπίδια που βρίσκονταν όπως δηλώνουν κάτοικοι στους κάδους αρκετές μέρες ακόμα και μήνες...

Είναι η δεύτερη φορά που σε λίγες μέρες μόλις επαγγελματίες και κάτοικοι της πόλης προχωρούν σε συμβολικές κινήσεις για να δείξουν το θυμό τους, τη διαμαρτυρία τους, την ενόχλησή τους για τα αμάζευτα σκουπίδια.

Η πρώτη ήταν στην οδό Εθνομαρτύρων που στολίστηκαν τα σκουπίδια και την επόμενη μέρα μαζεύτηκαν και η δεύτερη περίπτωση σήμερα στις εργατικές κατοικίες.

Παρά το μάζεμα των σκουπιδιών όπως θα δείτε και στις δηλώσεις κατοίκων υπάρχει αγανάκτηση αφού θεωρούν ότι ο δήμος αλλά και η Περιφέρεια δεν λύνουν το πρόβλημα με τα σκουπίδια και πρόθεσή τους είναι να τα δώσουν για διαχείριση σε ιδιώτες ή και στους Γερμανούς και σημειώνουν επίσης πως οι πολίτες πρέπει οργανωμένα να βγουν και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αφού ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τη δημόσια υγεία αλλά και το περιβάλλον.

Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/_xuFsrrAHxo