Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 11:32
7 σχόλια

Ο Παναρκαδικός με ανακοίνωση του ρίχνει τα βάλη του προς τους υπεύθυνους και ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που η ομάδα βρεθεί στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού

Με αφορμή τα σχόλια που διαρρέουν καθημερινά για το σχηματισμό των ομίλων της Γ Εθνικής κατηγορίας, η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εκφράζει δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά της και δηλώνει προς κάθε πλευρά ότι δε θα δεχτεί να γίνει το "θύμα" της καραμπόλας, που μεθοδεύουν κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

 Με ομόφωνη απόφασή της ( 11/9/17 ) η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. δηλώνει ότι σε καμιά περίπτωση δε θα δεχτεί να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2017 - 2018 αν η τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ συμπεριλάβει την ομάδα της Τρίπολης στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα!

Μερικοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ότι οι ομάδες της Γ Εθνικής δίνουν κάθε χρόνο αγώνα επιβίωσης. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι οικονομικές συνθήκες των σωματείων δεν επιτρέπουν ούτε "ηρωισμούς" αλλά ούτε και "ταξίδια αναψυχής" στη νησιωτική Ελλάδα!

Αν οι υπεύθυνοι δεν το καταλάβουν έγκαιρα και προχωρήσουν με αυτή τη λογική, που "φωτογραφίζεται" εντέχνως από τα ΜΜΕ, στο σχηματισμό των φετινών ομίλων  τότε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα πριν ακόμα ξεκινήσει αφού οι συμμετοχές των ομάδων θα είναι τόσο λίγες που ίσως να χωράνε μόνο σε ένα όμιλο!

Ας το σκεφτούν λοιπόν σοβαρά οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ πριν κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους για τους φετινούς ομίλους. Ας το σκεφτούν όσο ακόμα είναι νωρίς. Εμείς πάντως ως ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. τους προειδοποιούμε έγκαιρα και τους καλούμε να πάρουν τις αποφάσεις τους με λογική και χωρίς να έχουν στο μυαλό τους δεύτερες σκέψεις.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά σε αυτή την χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρό διεκδικούμε το ...αυτονόητο.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

καλα δε λετε οτι ειναι πισω ο ΑΣΤΕΡΑΣ η τερμα τα φραγκα απο τους μπακοκαυμενακιδες ερε γλεντια

Αν σταματησουν να πληρωνουν τα ταξιδια και τα λειτουργικα εξοδα οι μπακοκαυμενακηδες , η πολη μας θα μεινει χωρις δευτερη ομαδα...

Απειλεί με αποχώρηση; Στο καλό και να μας γράφει...Πολύ που θα το καταλάβει κανείς...Μόνο ο Γενικός Αρχηγός των δημοσίων σχέσεων, των αξιωμάτων και του φαίνεσθαι θα στεναχωρηθεί, γιατί θα πουλάει μια μούρη λιγότερη...

Χωρίς Αστερα,β τοπικο σας βλέπω.να δω μετά αν θα καμαρώνετε σαν τα γύφτικα σκερπανια στα σάιτ.

Με λύπη διαβάζω τα σχόλια κάποιων που συνεχίζουν την βλακώδη (κατ' εμε) κόντρα μεταξύ Παναρκαδικού και Αστέρα χωρίς (πιθανώς) να έχουν διαβάσει καν την ανακοίνωση. Ανεξαρτήτως, αν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα βοηθούν οικονομικά τον Παναρκαδικό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αναγκάζοντας ομάδες από την Πελοπόννησο να κάνουν κάθε 2 εβδομάδες ταξίδι στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες είναι εξοντωτικό οικονομικά για όλους. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται την χρονιά που ο Παναρκαδικός έφτασε (λόγω κακοκαιρίας) με καθυστέρηση στην Ρόδο για να παίξει με τον Ιαλυσό και τελικά έχασε το ματς στα χαρτιά.

Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάτω στο γήπεδο μετά από αυτά που άκουσα.ντροπη σας.τα δικά σας παιδιά εργάζονται στο τζάμπα?μαζί με εμένα θα χάσετε αλλους φιλάθλους.φτου σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.