Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκη Σταμάτη

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκη Σταμάτη

Απρίλιος 02, 2015 - 07:53
2 σχόλια

Βρήκαν ανοιχτή την μπαλκονόπορτα του δωματίου της

Η Βίκη Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου η οποία νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο, απέδρασε τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδρυμα στο οποίο νοσηλευόταν, περίπου στις 06:00 το πρωί οι υπεύθυνοι του ιδρύματος και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που την φρουρούσαν, διαπίστωσαν ότι η μπαλκονόπορτα του δωματίου της ήταν ανοιχτή. Κατά πάσα πιθανότητα, από εκεί κατόρθωσε να διαφύγει.

Αμέσως κινητοποιήθηκε όλο το προσωπικό, αλλά και η Αστυνομία, και τα ίχνη της αναζητούνται.

Σημειωτέον ότι η Βίκη Σταμάτη πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα. Στην αίτηση αποφυλάκισής της, η οποία απορρίφθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο, επικαλέστηκε το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις, αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα, αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου», τονίζει.

«Απορρίπτονται οι αιτήσεις της χωρίς σοβαρή αιτιολογία», είπε ο κ. Κούγιας την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η μπαλκονόπορτα του δωματίου της ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, ενώ δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι φρουρούσαν την πόρτα του δωματίου της επί 24ώρου βάσεως.

Ο συνήγορός της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ζήτησε την άμεση επιστροφή της στο ίδρυμα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.