Απάτη - εξπρές από την Τρίπολη στο Γύθειο

Απάτη - εξπρές από την Τρίπολη στο Γύθειο

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 11:04
4 σχόλια

Χωρίς αυτοκίνητο και χρήματα άφησαν απατεώνες ανυποψίαστο πολίτη

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες έταξαν 3 ημεδαποί Ρομά από την Τρίπολη σε άντρα από το Γύθειο, όταν κατά το χρονικό διάστημα από τις 22.8.2015 έως τις 31.8.2015 τον εξαπάτησαν και του απέσπασαν όχημα και χρήματα.
Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών Ρομά ηλικίας ηλικίας 22 και 35 ετών και ανήλικου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, οι τρεις δράστες από την Τρίπολη μετέβησαν στο Γύθειο και με πρόσχημα την αγορά οχήματος απέσπασαν από άντρα το όχημά του καθώς και χρηματικό ποσό, προκειμένου να του πουλήσουν ένα νέο όχημα από το εξωτερικό.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ανυποψίαστος άνδρας έχασε το όχημά του, καθώς και τα χρήματά του και δεν έλαβε ποτέ το σύγχρονο καινούργιο όχημα που του είχαν υποσχεθεί.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει:
«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 22.8.2015 έως την 31.8.2015, στο Γύθειο Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 35 ετών και ανήλικου, αντίστοιχα, για απάτη».
 


4 Σχόλια

Αυτός που εμπιστεύτηκε τους γύφτους να του πουλήσουν το αμάξι και να του φέρουν νέο από το εξωτερικό, θα ψηφίσει κανονικά;

@ idiot 16:52 - τώρα θα ψηφίσω Τσίπρα, επειδή σε εξιτάρει να σε φορτώνουν 90 δις χρέος κάθε έξι μήνες... "If you're going through hell, keep going" idiot

Αν ο δικαστής είναι Θαναίος (εκ Θάνου της Αρεοπαγίτου) πρέπει να τους αφήσει να πολιτευτούν ως αγωνιστές και διαπραγματευτές γιατί το πάλεψαν αλλά οι αλήτες οι Γερμανοί δεν τους έδωσαν το καινούριο αμάξι τζάμπα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.