Τατούλης

Απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο «σύστημα Αλειφέρη»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο «σύστημα Αλειφέρη»

Αύγουστος 08, 2018 - 16:53
1 σχόλια

Σκληρή απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις πρόσφατες δηλώσεις της κας Αλειφέρη σχετικά με το θέμα του κοριού. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Το Βασίλειο της Δανιμαρκίας … και η αργόμισθη Αλειφέρη

Η αργόμισθη κατ’ απονομή αντιπεριφερειάρχης κα Αλειφέρη με τη σημερινή της ανακοίνωση εκφράζει την αγωνιώδη της προσπάθεια να εμπλέξει τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης με την πολιτική επιβίωσή της, καταφεύγοντας σε μια ανοίκεια και ανερμάτιστη επίθεση προς την περιφερειακή αρχή.

Είναι προφανές ότι ο μόνος στόχος της επίθεσης του «συστήματος Αλειφέρη» είναι να κρατήσει πάση θυσία την καρέκλα της.

Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται ότι μοναδικός της στόχος είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στην περιφερειακή αρχή, καθώς αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την ουσία, μεταχειριζόμενη το απόρρητο της διαδικασίας κατά πώς τη βολεύει, υποπίπτοντας σε θεσμικές αντινομίες.

Πέραν τούτου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ότι αφορά το σεβασμό της για τη δημοκρατική λειτουργία, καθώς αρνείται να υλοποιήσει αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη.

Θυμηδία προκαλεί τέλος η παταγώδης αποτυχία της να τεκμηριώσει νομικά τους ισχυρισμούς της, αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας, μη σεβόμενη τη θεσμική λειτουργία των δικαστικών αρχών.

Το «φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη» είναι προφανές ότι έχει πέσει στο κενό.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Τατουλης δεν έχει καμια τύχη.Χειβιδοπουλε ο κόσμος θα ερθει σε εσένα για να φύγει ο Καμποσος για αυτό πάρε αποστασεις απο ΤΑτ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.