Τατούλης

Απάντηση της Λαϊκής Ενότητας στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη

Απάντηση της Λαϊκής Ενότητας στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη

Νοέμβριος 02, 2016 - 19:45
4 σχόλια

Δεν μας προξενούν εντύπωση οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Τατούλη, ο οποίος ενοχλήθηκε σφόδρα από το κάλεσμα των πλέον των 150 αυτοδιοικητικών ενάντια στην «Ελληνογερμανική συνέλευση» και στην προκλητική παρουσία του κ. Φούχτελ την Πέμπτη στο Ναύπλιο.

Και δεν μας προξενεί εντύπωση γιατί είναι γνωστός ο ρόλος του κ. Τατούλη. Είναι αυτός που από το 2011 ήταν υπέρ το να μετατραπεί η Πελοπόννησος σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, αυτό δηλαδή το οποίο θέλουν οι Γερμανοί. Είναι μαζί με τον κ. Μπουτάρη από τους ένθερμους υποστηρικτές του κ. Φούχτελ και των επιδιώξεών του στο να μετατραπεί η Πελοπόννησος και όλη η Ελλάδα σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, ώστε οι εργαζόμενοι να μην έχουν δικαιώματα και να λεηλατηθεί όλος ο φυσικός πλούτος της Πελοποννήσου και όλης της χώρας.

Είναι προκλητικό να χαρακτηρίζει λαϊκιστές ο κ. Τατούλης τους συναδέλφους του και τις πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις που αντιδρούν στα οικονομικά και πολιτικά σχέδια της Γερμανίας.

Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα, εκτός από τους μνημονιακούς σαν τον κ. Τατούλη, υπάρχουν και αυτοδιοικητικοί που σώζουν το κύρος της αυτοδιοίκησης και οι οποίοι κρατάνε ψηλά τη σημαία των αγώνων μιας λαϊκής αντιμνημονιακής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Όσο και να ενοχλείται ο κ. Τατούλης, υπάρχουν η ΛΑΕ και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην επιβολή των Γερμανικών οικονομικών συμφερόντων. Ο κ. Τατούλης έχει επιλέξει το στρατόπεδο αυτών που θέλουν τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο.

Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε ότι εμείς ως ΛΑΕ προφανώς δεν καπηλευόμαστε και δεν οικειοποιούμεθα τους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Οι αγωνιστές της εθνικής αντίστασης αγωνίστηκαν για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και πανανθρώπινη η λευτεριά. Ο κ. Τατούλης όμως και όσοι συνωστίζονται στο προθαλάμους της «Ελληνογερμανικής συνέλευσης», προωθούν το να είναι  η πατρίδα μας προτεκτοράτο της Γερμανίας. Έχουμε λοιπόν μια ριζική και πολύ μεγάλη διαφορά. Επομένως οφείλουμε να απαντήσουμε ότι ο κ. Τατούλης είναι ένας από αυτούς που δεν μπορούν να μιλούν για τους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης.

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Τα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουμε τα 72 χρόνια από το ρεβεγιόν του Τσόρτσιλ στην Αθήνα θα το θεωρήσετε αιτία πολέμου;

Μπράβο ΛΑΕ δεν μας λέτε τι θα κάνετε με το νομισματοκοπείο; Θα πάτε με ταξί ή με τα πόδια;

"η ΛΑΕ και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης";;; ποιες εννοείτε; τη ΧΑ; σοβαρά συνεχίζετε να τα λέτε αυτά και είναι αυτός αριστερός λόγος; ξεφτίλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.