Απάντηση Παυλή σε Βλάση: Οι παραμυθατζήδες ξέρουν καλά να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

Απάντηση Παυλή σε Βλάση: Οι παραμυθατζήδες ξέρουν καλά να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

Μάιος 11, 2019 - 15:51
4 σχόλια

Σχετικά με τα όσα εξέφρασε σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης,  ο Αρκάς Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, η απάντησή μου έχει ως εξής:

Οι παραμυθατζήδες ξέρουν καλά να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Διαχρονικά σε αυτή τη χώρα έχει αποδειχθεί και έχει γίνει συνείδηση σε όλη την ελληνική κοινωνία - άλλωστε τα πεπραγμένα τους το αποδεικνύουν - πως  βρίσκονται εντός του ελληνικού κοινοβουλίου και αυτό το έχουμε βιώσει όλοι μας.

Καλό θα είναι να περιορίζονται στα συμβατικά τους καθήκοντα και στο νομοθετικό τους έργο, γιατί σε ότι άλλο νομίζουν ότι έχουν άποψη και το αλάθητο του Πάπα, δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Καλή επιτυχία στο έργο τους. 

 

Δημήτρης Παυλής

Δήμαρχος Τρίπολης


4 Σχόλια

Έλεος πια με το Βλαση...έχει άποψη για όλους και για όλα ...στείλτε τον στον σπίτι του να έχει να λέει μετά ,αμάν πια γεμίσαμε πολυξερους που πήγαν στην πόλη και γύρισαν να μας ξεβλαχεψουν ...ουστ

Χώστου τα Μητσάρα έκανε και ο Βλάσης κ@λο και άρχισε τα λέει μακακία για ολους ο καλός. Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά Κωστάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.