Απάντηση Μπρουμά στις καταγγελίες περί εκφυλισμού στο ΕΚΑ (vid)

Απάντηση Μπρουμά στις καταγγελίες περί εκφυλισμού στο ΕΚΑ (vid)

Απρίλιος 07, 2017 - 14:34
4 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς την Παρασκευή 7 Απριλίου στα γραφεία του ΕΚΑ στην Τρίπολη.

Θέματα τα οποία ανέπτυξε ο πρόεδρος είχαν να κάνουν με την απολογιστική συνέλευσης του πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες  στο Εργατικό Κέντρο, αλλά και με τις δηλώσεις και τις καταγγελίες που έγιαναν έπειτα.

Στην συνέλευση στις 2/4/2017, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας που πήραν μέρος στην Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την οργή και αγανάκτηση τους για τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής των μνημονίων. Δείτε ΕΔΩ

Αντικρούοντας τις επιθέσεις που δέχτηκε από την  παράταξη Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, η οποία κατήγγειλε στους εργαζόμενους της Αρκαδίας για  εκφυλισμό που επικρατεί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου «Ευθύνη για όλο αυτό το κλίμα έχουν οι παρατάξεις της ΔΑΚΕ (ΝΔ) και των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΕ που στις προηγούμενες εκλογές για ανάδειξη διοίκησης του Εργατικού Κέντρου είχαν κατέβει σε ενιαία παράταξη δεν υπήρξε κανένας εκφυλισμός στην όλη διαδικασίας  καταγγέλλοντας για σκοπιμότητες.»

Επίσης ο κ. Μπρουμάς μίλησε για τις εκλογές που θα γίνουν και για τις διαδικασίες που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες Μπρουμά για εκφυλισμό παρατάξεων


4 Σχόλια

To KKΕ στο συνέδριό του αποφάσισε ότι πρέπει να παραμείνουμε στο ΕΥΡΩ, γιατί οποιαδήποτε αλλαγή νομίσματος θα είναι σε βάρος των εργαζομένων!!! τι καλύτερη υποστήριξη σήμερα των μνημονιακών πολιτικών, απο πότε μια χώρα που δεν μπορεί να ασκήσει δικιά της εισοδηματική πολιτική είναι σε βάρος της, τι άλλο θα ακούσουμε απο το ΚΚΕ. Δυστυχώς ο μεγαλύτερος εκφυλισμός υπάρχει στο χώρο της κουμουνιστικής αριστεράς.

Γράφεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.