Απάντηση Γιαννακούρα σε Νίκα για τις προγραμματικές: Κύριε Νίκα στραβά αρμενίζετε! (vid)

Απάντηση Γιαννακούρα σε Νίκα για τις προγραμματικές: Κύριε Νίκα στραβά αρμενίζετε! (vid)

Ιούνιος 27, 2019 - 08:33
2 σχόλια

"Θα υπερασπιστώ τους Αρκάδες μέχρι τελευταίας ρανίδος"

Επ' ευκαιρία της ψήφισης των προγραμματικών συμβάσεων για την υλοποίηση έργων στην Αρκαδία από το Περιφερειακό Συμβούλιο αναγκάστηκα να απαντήσω στις δηλώσεις του νεοκλεγέντα Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως θα επανεξετάσει τα συγκεκριμένα έργα, τα χαρακτήρισε ρουσφετολογικά και ζήτησε από τους Περιφερειακούς Συμβούλους να μην τα ψηφίσουν, δεσμεύοντας τη νέα περιφερειακή αρχή ενώ χαρακτήρισε "υπηρεσιακό" το υπάρχον περιφερειακό συμβούλιο, η θητεία του οποίου λήγει στις 31 Αυγούστου.

"Με πολύ έκπληξη, αγωνία και φόβο άκουσα όλα όσα ανέφερε ο κ.Νίκας. Μάλλον στραβά αρμενίζει από τώρα και εγώ θέλω να υπερασπιστώ, όσον το αρκαδικό μέρος των προγραμματικών. Πρόκειται λοιπόν για σημαντικά για την Αρκαδία έργα, τα οποία δεν κατάλαβα τι πρεμούρα έχει ο κ.Νίκας, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζει υπηρεσιακό το συμβούλιο αυτό. Δεν κατάλαβα από πότε είναι υπηρεσιακό το συμβούλιο, προβλέπεται κάτι τέτοιο από το Σύνταγμα; Αυτό θίγει όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβούλιου και πρέπει να αντιδράσουμε όλοι σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Θα υπερασπιστώ τους Αρκάδες μέχρι τελευταίας ρανίδος... γιατί οι Αρκάδες εμπιστεύτηκαν και την παράταξή μας και εμένα προσωπικά με 13 χιλιάδες ψήφους...
κ.Νίκα ποιο έργο δεν είναι σημαντικό, ποιο έργο είναι ρουσφέτι;.. Ο δρόμος για το Πανεπιστήμιο, η επέκταση καθ'ύψος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, οι υδρεύσεις για ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες και δεν έχουν νερό να πιουν, (άνθρωποι νέοι, κτηνοτρόφοι που μένουν στον τόπο τους), οι ηλεκτροφωτισμοί γηπέδων, η εσωτερική έκθεση των ευρημάτων στο Παλαιοντολογικό μουσείο στο Ίσιωμα Καρυών.

κ. Νίκα τα λόγια σας μου έκαναν αλγεινή εντύπωση και σας επαναλαμβάνω πως στραβά αρμενίζετε..."

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Video: 

κ Νίκα στραβά αρμενίζετε, η απάντηση Γιαννακούρα σε Νίκα για τις προγραμματικές


2 Σχόλια

*τους Αρκάδες που σας προτίμησαν. Γιατί κάτι πουλάκια λένε οτι εέχουν πέσει τηλέφωνα εκει που δεν σας ψήφισαν και τους λαλισατε οτι θα υποστούν τις "συνέπειες".

Νωρίς το απόγευμα ο απερχόμενος ΑΝΤΙ περιφερειάρχης Πελοποννήσου επανατοποθετήθηκε επί των προηγούμενων δηλώσεων του στο συγκεκριμένο ζήτημα ζητώντας από το γκαρσονι έναν κουβά σόδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.