Απάντηση Εύης Τατούλη σε συκοφαντικά δημοσιεύματα

Απάντηση Εύης Τατούλη σε συκοφαντικά δημοσιεύματα

Ιούνιος 05, 2019 - 22:06
12 σχόλια

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομα της η κα Εύη Τατούλη που ήταν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με την ΝΔ το 2014 ανέφερε:

Διαψεύδω κατηγορηματικά πληρωμένα συκοφαντικά δημοσιεύματα για την πολιτική μου πορεία και τις επιλογές μου. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θιασώτης της φιλελεύθερης ιδεολογίας. Οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την δική μου πορεία αποτελεί μύθευμα αν δεν φέρει την υπογραφή μου.

Ανέκαθεν πίστευα ότι η Αρκαδία χρειαζόταν την ισχυρότερη δυνατή παρουσία στη Ελληνική Βουλή με στόχο την πιο δυναμική εκπροσώπηση της.  Παραμένω διαχρονικά και δυνατά  δίπλα στους Αρκάδες συμπατριώτες μου και αγωνίζομαι μαζί τους για την πρόοδο και την ευημερία της Αρκαδίας που αξίζει στα όνειρα μας.  

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Ότι τι;;;;

Η γνωστή τρελή και ανισόρροπη ηλικιωμένη του διαδικτύου τα έγραψε τα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Μία και μοναδική είναι. Την ξέρουν και οι πέτρες ότι έχει λάσκα τη βίδα. Εκείνο που είναι απορίας άξιον είναι γιατί η κα Τατούλη δεν αναφέρει το ονοματεπώνυμο αυτού του διαταραγμένου ατόμου, ώστε να το γνωρίζει ο κόσμος και όπου τη βλέπει να την...ψιχαλίζει, όπως της αξίζει άλλωστε

Και ο μπαμπάς σου από το ΕΚΚΕ ξεκίνησε. Μετά όμως έγινε πολιτικός ***. Κάνε το ίδιο , μπορείς.

Η δημοσιογραφική δεοντολογία (λέμε τώρα) επιβάλλει να μάθουμε πρώτα το δημοσίευμα για να αποφανθούμε αν είναι συκοφαντικό ή υποβολιμιαίο ώστε κουβέντα να γίνεται!

γιατι δεν μας λες κουκλιτσα μου και ποια κυρία υπογράφει το δημοσίευμα ; και σε ποιο site ; και τι σχέση έχεις εσύ με αυτήν ; και πότε κάνατε κοινωνικές συναντήσεις για την προβολή σου ; και γιατί δεν της έκανες μήνυση ακόμα αφού σε συκοφαντεί ; ασε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του πατέρα σου και φτιάξε άλλη ιστορία με κακό δράκο. το άρθρο του γειτονικού site φωνάζει μόνο του και για το ποιος το έγραψε και για το ποιος το ζήτησε ή το έστειλε έτοιμο φτάνει το χόρτο είπαμε, κάνει κακό η μεγάλη δόση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.