Απαλλοτρίωση οικιών και επέκταση οδών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (vid)

Απαλλοτρίωση οικιών και επέκταση οδών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (vid)

Μάιος 23, 2017 - 14:48
3 σχόλια

Για πολεοδομικά θέματα τα οποία είναι σε εξέλιξη μίλησε ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 23 Μαΐου στο δημαρχείο στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βόσνος μίλησε για τις επεμβάσεις που θα γίνουν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και αφορούν στην επέκτασή της. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αφορούν στις οδούς Σαχτούρη, Μυστρά και Αταλάντης. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, θα γίνει μια διαπλάτυνση του δρόμου, ενώ θα χρειαστεί να γκρεμιστούν και σπίτια.

Ο Δήμος, όπως ανέφερε, θα τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και θα αποζημιώσεις τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα διαθέσουν τα σπίτια τους για να γίνει ο δρόμος.

Ο μελετητής έχει καταθέσει τη μελέτη του για την πράξη εναρμονισμού, είπε ο αντιδήμαρχος, τονίζοντας ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, προκειμένου να γίνει η επέκταση του δρόμου.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Απαλλοτρίωση οικιών και επέκταση οδών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης


3 Σχόλια

Τόσα χρόνια που ήταν δήμαρχος ΄Τεγέας γιατί δεν έκανε διαπλάτυνση του δρόμου Τρίπολης-Άστρους που πέρναγε μέσα από τα χωριά του δήμου Τεγέας και μας έχει μέχρι σήμερα να πηγαίνουμε στο Άστρος μέσα από τα χωριά; για απαλλοτρίωση τότε ούτε κουβέντα,ψηφαλάκια γαρ, όσο για την Τρίπολη θα μπλέξουν σε δικαστικούς αγώνες τόσο ο δήμος όσο και οι κάτοικοι, στο τέλος δε πάλι θα την πληρώσουν όλοι οι κάτοικοι..........της Τρίπολης!

Έλαμψες με την απουσία σου τρία χρόνια τώρα ρε Βόσνε και τώρα κανείς έργο πνοής θα γκρεμίσεις ένα ερείπιο. Ντροπή !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.