Απαλλάχτηκε με βούλευμα ο Σμυρνιώτης από δίωξη του Παυλή για τα απορρίμματα

Απαλλάχτηκε με βούλευμα ο Σμυρνιώτης από δίωξη του Παυλή για τα απορρίμματα

Ιούλιος 26, 2016 - 18:00
5 σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 26 Ιουλίου ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε σε μια παλιά μήνυση που του είχε κάνει ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παυλής στις 4/8/2012 και αφορούσε στη μη αποκομιδή και εν γένει τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε:

«Στις 17/7/2016 μου επιδόθηκε ένα βούλευμα. Μου είχε καταθέσει μήνυση ο κ. Παυλής στις 4/8. Με το συγκεκριμένο βούλευμα, για την ποινική δίωξη σχετικά με τη ρύπανση περιβάλλοντος κρίνεται ότι δεν βαρύνομαι με πλημμέλημα για την μη αποκομιδή διότι ήταν ανέφικτη λόγω μη διαθέσιμου χώρου.

»Οι αιτιάσεις του μηνυτή (Παυλή) για παράβαση καθήκοντος ήταν αόριστες και στο βούλευμα τονίζεται ότι ο ίδιος ο μηνυτής δεν κατόρθωσε να δώσει μόνιμη και νόμιμη λύση στο πρόβλημα, όταν ανέλαβε δήμαρχος, αλλά εξακολούθησε να χρησιμοποιεί τον ίδιο ΧΑΔΑ στην Αγία Τριάδα και νέο ΧΑΔΑ στον Άγιο Βλάση.

»Πρέπει να δούμε ως δήμος πώς θα αντιμετωπίσουμε το θέμα, είμαστε από τους τελευταίους που δεν έχουμε υποβάλει τοπικό σχέδιο διαχείρισης», είπε, τέλος, αναφερόμενος και στην επιστολή Φλαμπουράρη.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Πάλι τα κατάφερε ο Κούλης, να σώσει έναν υποψήφιό του, για να τον έχει καθαρό στις επόμενες εκλογές. Μπράβο Γιαννάκη. Τα κατάφερες λόγω ανεφικτότητας και τη σκαπουλάρησες. Η Αγία Τριάδα πάντως χάσκει ακόμα ανοιχτή και μπουκώνει καρκίνο τους Τριπολιτσιώτες. Μπράβο και στους δικαστές που σου έδωσαν την απαλλαγή. Όλοι διακατέχεστε από υπερβολικό αίσθημα ευθύνης.

ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΑ , ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!!

ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ ; ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΝ ΜΠΟΧΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.