Απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία ο Στρατής Δαλιάνης με απόφαση εισαγγελέα

Απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία ο Στρατής Δαλιάνης με απόφαση εισαγγελέα

Ιούλιος 25, 2019 - 18:00
0 σχόλια

Καμία κατηγορία δεν απαγγέλθηκε στον κ. Στρατή Δαλιάνη, τον  Στυλιανό Γρηγ. Παπαντώνη πρώην αντιδήμαρχο και στους δυο υπαλλήλους από τον εισαγγελέα στη συζήτηση της υπόθεσης, την 25η Ιουλίου 2019 στο εφετείο Ναυπλίου.

Να αναφέρουμε ότι  2007 ο κ. Δαλιάνης κατηγορήθηκε από έναν «ανύπαρκτο» πολίτη  ότι προέβη ως δήμαρχος σε μη νόμιμες ενέργειες ανάθεσης και εκτέλεσης έργων το 2003-2006.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Δαλιάνη ενημερωθήκαμε ότι ο εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει αδίκημα και ότι δεν εκκρεμεί κανένα αδίκημα και απάλλαξε τους κατηγορούμενους από κάθε κατηγορία.

Στην δήλωσή του στο Astrosnews.gr ανέφερε:

«Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007 από μία ανώνυμη επιστολή που στάλθηκε και έγινε για λόγους «ρεβάνς». Ο τρεις επόμενες δημοτικές αρχές διοχέτευσαν το θέμα στη δικαιοσύνη χωρίς αντίκρισμα κατηγορίας.

 Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το 2014 με την 94/108 απόφαση του εφετείου Ναυπλίου είχαμε δικαιωθεί και οι τέσσερις κατηγορούμενοι από το εφετείο Ναυπλίου, καθώς επίσης είχε αποφανθεί ότι ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας κατέστη πλουσιότερος. Έτσι λοιπόν πέφτουν τα προσωπεία όλων αυτών που είχαν επενδύσει στην πολιτική εξόντωση των ανθρώπων αυτών. Ο λαός κρίνει αλλά η δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα και είμαι ευγνώμον και την συγχαίρω για αυτή την απόφαση».

Πηγή :.astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.