Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας

Αύγουστος 01, 2014 - 12:21
0 σχόλια

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην είσοδο Μεγαλόπολης μέχρι την 12-12-2014

Ο Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας με απόφαση του απαγορεύει την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της Ε.Ο Τρίπολης – Καλαμάτας στην είσοδο Μεγαλόπολης (οδό 212 εκτελεσθέντων) από τη συμβολή της παραπάνω οδού με την Επ. Ο. που οδηγεί προς την Τ. Κ. Μακρυσίου (διασταύρωση Μακρυσίου), έως τη συμβολή της παραπάνω οδού με την Ε. Ο. που οδηγεί προς Καλαμάτα (κόμβος Καλαμάτας), προκειμένου γίνουν εργασίες βελτίωσης και κατασκευής ηλεκτροφωτισμού στην ανωτέρω οδό, από την 28-7-2014 έως και την 12-12-2014.

Η ανακοίνωσει αναφέρει:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό 212 εκτελεσθέντων στη Μεγαλόπολη (είσοδο πόλης), από τη συμβολή της παραπάνω οδού με την Επ. Ο. που οδηγεί προς την Τ. Κ. Μακρυσίου (διασταύρωση Μακρυσίου), έως τη συμβολή της παραπάνω οδού με την Ε. Ο. που οδηγεί προς Καλαμάτα (κόμβος Καλαμάτας), προκειμένου γίνουν εργασίες βελτίωσης και κατασκευής ηλεκτροφωτισμού στην παραπάνω οδό.

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται τμηματικά ή εξολοκλήρου, ανάλογα με την πρόοδο και το σημείο εκτέλεσης των εργασιών.
Η ανωτέρω απαγόρευση ισχύει μέχρι την 12-12-2014.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :
- Ο ανάδοχος εκτέλεσης του έργου « ΔΑΓΛΑΣ ΔΗΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)
- Επίσης η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής του έργου, να διαθέτει προσωπικό για την ενημέρωση των οδηγών και από τις δύο πλευρές του σημείου της διακοπής κυκλοφορίας, σε ικανή απόσταση, προς πρόληψη ατυχημάτων.

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ   57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.