Α.Ο. Τεγέας - Πανθυρεατικός 2 - 0 (vid)

Α.Ο. Τεγέας - Πανθυρεατικός 2 - 0 (vid)

Ιανουάριος 08, 2017 - 18:49
0 σχόλια

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2017 ο Α.Ο. Τεγέας επικρατώντας με σκορ 2-0 του Πανθυρεατικού στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Πολ Χατζόπουλου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους στην κιτρινόμαυρη άμυνα με τον Πανθυρεατικό να παρουσιάζεται αρκετά ανανεωμένος με πολλά νέα παιδιά να βρίσκονται στο αρχικό του σχήμα.

Η Τεγέα στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο με τον Τσαλγιτζόπουλο, τον Ζευκιλή και τον Βλάση να είναι οι πρωταγωνιστές των περισσότερων χαμένων ευκαιριών της με τον Πανθυρεατικό από την άλλη να απειλεί με το φάουλ του Αγγελόπουλου που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κωνσταντόπουλο.

Στην επανάληψη η Τεγέα άνοιξε το σκορ στο 59’ σε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Τσαλγιτζόπουλο να αποφεύγει πολύ ωραία τον Καπράνο και να πλασάρει εύστοχα τον Σούρσο κάνοντας το 1-0.  Ο Πανθυρεατικός στην συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τακλή να αναγκάζει τον Κωνσταντόπουλο σε μια εξαιρετική επέμβαση σώζοντας την εστία του με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και δεύετρο γκολ στο 93’ με τον Τσαλγιτζόπουλο να κερδίζει πέναλτι και τον Λάγκα να το μετατρέπει σε γκολ για το τελικό 2-0.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Τεγέας και τον Πανθυρεατικό.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Α.Ο. Τεγέας-Πανθυρεατικός 2-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.