Α.Ο. Τεγέας - Ορχομενός Λεβιδίου 1-1 (vid)

Α.Ο. Τεγέας - Ορχομενός Λεβιδίου 1-1 (vid)

Δεκέμβριος 02, 2017 - 18:29
0 σχόλια

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση που έσπασε καρδιές μέχρι και το φινάλε Α.Ο. Τεγέας και Ορχομενός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα της Τεγέας προηγήθηκε στο σκορ στο 8ο λεπτό με τον Πέτρο Πλαντζά από κοντά μετά από φάουλ του Βρούβα με τον Ορχομενό να ισοφαρίζει με τον Γιάννη Σταμάτη στο 43’ με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού με τις δύο ομάδες να καταθέτουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο με την Τεγέα να έχει σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με τους Καραμπέτσο, Δράνια και Μπέικο και την ομάδα του Λεβιδίου να φθάνει κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα δύο φορές με τον Σέχου και μία με τον Ντρέου.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα με την Τεγέα και τον Ορχομενό να παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Αρκαδίας και την μάχη στην ουρά κυριολεκτικά να έχει ανάψει.

Α.Ο. Τεγέας (Π. Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Μπέικο, Σεφέρης, Πλαντζάς, Ηλιόπουλος (Λεσάι), Βρούβας, Δράνιας, Λάγκας, Μπέλτσος, Καραμπέτσος Τσαλγιτζόπουλος (Ποντίκης).

Ορχομενός Λεβιδίου (Ν. Αποστολόπουλος): Καραμπής, Νέζος, Ζιάζιαρης, Σταμάτης, Μούστος Σ., Ντρέου, Παυλίδης (Δρόσος), Μούστος Θ., Μακρής, Παράσχης (Σέχου), Χρονόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Α.Ο. Τεγέας-Ορχομενός Λεβιδίου 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.