Α.Ο. Τεγέας - Ορχομενός 4 - 1 (vid)

Α.Ο. Τεγέας - Ορχομενός 4 - 1 (vid)

Δεκέμβριος 10, 2016 - 18:17
0 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-1 του Ορχομενού στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας ανακόπτωντας έτσι το σερί επιτυχιών της ομάδας του Λεβιδίου.

Η Τεγέα για να φθάσει στην νίκη χρρειάστηκε να κάνει ανατροπή αφού ο Ορχομενός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και μόλις στο 5’ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Νέζο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λάγκα στο 15’ με τον ίδιο να έχει δοκάρι στο 36’ και τον Νέζο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το Λεβίδι στο 45’.

Στην επανάληψη η Τεγέα ήταν πιο αποφασιστική και στο 65’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Καραμπή ο Λάγκας και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε το παιχνίδι τούμπα. Στο 71’ η εξαιρετική ενέργεια του Καραμπέτσου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Βλάση έδωσε αέρα διαφοράς δύο τερμάτων στους γηπεδούχους με τον Καραμπέτσο στο 79’ και πάλι με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ να κάνει το τελικό 4-1 για την Τεγέα.

Α.Ο. Τεγέας: Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς, Σπηλιωτόπουλος (Βρούβας), Τσιόγκας (Bejko), Ηλιόπουλος, Λάγκας, Βλάσης, Ζευκιλής, Δράνιας, Καραμπέτσος (Σαλτούρος), Σεφέρης

Ορχομενός Λεβιδίου: Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Ζιάζιαρης (Σταμάτης), Σιόλας, Τούντας (Δρόσος), Ντρέου, Μούστος Σ., Μούστος Θ., Βλαχοκυριάκος, Νέζος, Σέχου

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μεταξύ του Α.Ο. Τεγέας και του Ορχομενού Λεβιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Α.Ο. Τεγέας-Ορχομενός 4-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.