Α.Ο. Τεγέας - Λεωνίδιο 0-1 (vid)

Α.Ο. Τεγέας - Λεωνίδιο 0-1 (vid)

Νοέμβριος 18, 2018 - 13:59
0 σχόλια

Αήττητο παραμένει το Λεωνίδιο φεύγοντας από την Τρίπολη με σπουδαία νίκη επί της Τεγέας στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση γεγονός που συντέλεσε στο να δημιουργηθούν εστίες λίμνης σε πολλές πλευρές του γηπέδου σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, πάθος και θέληση και από τις δύο ομάδες το Λεωνίδιο πήρε την νίκη με σκόρερ τον κορυφαίο του γηπέδου Σπύρο Βερβεσό στο 36' ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα να αστοχεί σε πέναλτι.

Η Τεγέα από την πλευρά της δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Γιαννούση με κορυφαία όλων το ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ του Λάγκα στο 71΄με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα αουτ μέσα από την  μικρή περιοχή.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος με το Λεωνίδιο να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και περνώντας με επιτυχία από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Τεγέας.

Τεγέα (Πολύβιος Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Καρράς, Σπηλιοτόπουλος (Κορκάζ), Πλαντζάς, Κοπρένκα, Βρούβας, Βλάσης (Στασίνος), Λάγκας, Μπέλτσος, Καραμπέτσος, Τζήλος.

Λεωνίδιο (Γιάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης, Λάτσης Γρ., Βλάχος, Κύριος Παν., Μπίσιας, Τσεμπελής (Λάτσης Γιω.), Χιώτης, Μπαιρακτάρη, Βερβέσος (Δολιανίτης) Μπαρμπόσα (Α. Kύριος), Πιτ Κύριος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Α.Ο. Τεγέας - Λεωνίδιο 0-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.