Α.Ο. Τεγέας: Αρνούμαστε να παίξουμε την ιστορία της ομάδας μας στη λοταρία

Α.Ο. Τεγέας: Αρνούμαστε να παίξουμε την ιστορία της ομάδας μας στη λοταρία

Μάιος 04, 2020 - 13:02
2 σχόλια

Ο Α.Ο. Τεγέας με ανακοίνωση του μέσω των social media και του λογαριασμού στο facebook παίρνει ξεκάθαρη θέση για την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με το Κύπελλο Αρκαδίας και ζητά να γίνει ο τελικός και η ομάδα να διεκδικήσει τις πιθανότητες της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Τεγέας

Το τελευταίο διάστημα όλος ο κόσμος ήρθε αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση που επέφερε η πανδημία.

Επήλθαν τεράστιες αλλαγές όπως και στο χώρο του αθλητισμού γενικά αλλά και του ποδοσφαίρου, όπου αναγκαστήκαμε να αναβάλλουμε κάθε δραστηριότητα μας.

Κατανοώντας την υπάρχουσα κατάσταση τηρήσαμε και τηρούμε τους κανονισμούς που επιβάλλονται γιατί ως σωματείο και άνθρωποι δεν θέλουμε να επιβαρυνθεί η δημόσια υγεία.

Ωστόσο,η τελευταία απόφαση της ΕΠO για ανάδειξη κυπελλούχων ΕΠΣ  μέσω κλήρωσης μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους και την καταγγέλουμε απερίφραστα.

Ζητήθηκε και υπήρχε τρόπος να γίνουν οι αγώνες που εκκρεμούσαν για την ολοκλήρωση των κυπέλλων το Σεπτέμβριο, που θα είχε αποσυμφορηθεί η κατάσταση,ανοίγοντας τη νέα αγωνιστική περίοδο.Άλλωστε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό όπως τονίζουν οι επιστήμονες και να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες.Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό.

Εμείς ως Α.Ο Τεγέας αρνούμαστε να παίξουμε την ιστορία της ομάδας μας στη λοταρία.

Γνωρίζουμε πως οι πιθανότητες νίκης στον αγωνιστικό χώρο είναι ελάχιστες καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας,τον Παναρκαδικό.

Όμως ο λόγος που εμείς παίζουμε είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και η ικανοποίηση μας δεν προέρχεται από το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά από το ίδιο το παιχνίδι.Γι' αυτό επιθυμούμε να γίνει ο αγώνας.Δεν πληρωνόμαστε ούτε έχουμε κάποιο άλλο όφελος.

Η ΕΠΟ  δεν υπολογίζει ούτε εμάς ούτε καμία άλλη ερασιτεχνική ομάδα.Άλλωστε αυτό φαίνεται όχι μόνο από αυτή την απόφαση αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση τους.

Δεν μας έχουν βοηθήσει ποτέ!Οι ερασιτεχνικές ομάδες επιβιώνουμε μόνες μας χάρη στη βοήθεια φίλων των σωματείων μας και του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ  το μόνο που κάνει είναι να μας ακυρώνει συνεχώς και να έχει απαιτήσεις.Δεν δίνει καμία επιχορήγηση ζητώντας μόνο να κάνουμε υπερβάσεις όπως π.χ σε θέματα προπονητών,μετεγγραφών,γηπεδα.

Ακόμη ένα παράδειγμα της απαξίωσης των ερασιτεχνικών ομάδων αποτελεί και το γήπεδο της Τεγέας που τρία χρόνια τώρα είναι έτοιμο και δεν μας το παραχωρούν να το λειτουργήσουμε.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τελευταία τους απόφαση να μετατρέψουν τους τελικούς σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ αποτελούν ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Καλούμε τις αρχές να σκεφτούν ξανά τον κόπο και πόθο κάθε ομάδας να παίξει και να ολοκληρώσει την προσπάθεια της όπως πρέπει,τροποποιώντας την απόφαση τους.

Για εμάς,τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου "σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι"..ας μας αφήσουν να το ζήσουμε!

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο Τεγέας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Απίστευτοι οι τεγεατες.μονο με κλήρωση θα έπαιρναν κύπελλο.δεν δέχθηκαν.μπραβο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.