Α.Ο. Κάψια-Ορχομενός 0-2 (photos&video)

Α.Ο. Κάψια-Ορχομενός 0-2 (photos&video)

Φεβρουάριος 19, 2012 - 17:59
3 σχόλια

Νίκη που τον ξαναφέρνει στην τροχιά τίτλου, πέτυχε η ομάδα του Ορχομενού. Νίκησε την ομάδα του Κάψια εκτός έδρας με το καθαρό σκορ 0-2.

Η γηπεδούχος ομάδα , μπήκε στο παιχνίδι πολύ νωθρά, ασύνδετη και έκανε το χειρότερο παιχνίδι της.  Οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, εκμεταλλευόντουσαν με τον καλύτερο τρόπο  τα λάθη των αντιπάλων τους και ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ  με τον  Νέζο στο 30΄, αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας Κωτσίρος απέκρουσε σουτ και δεν βρέθηκε αμυντικός να διώξει την μπάλα. 

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί δεν μπορούσαν να οργανώσουν ούτε μια επίθεση.

Στην επανάληψη η αλλαγή του συστήματος και  η είσοδος του Καλομιτσίνη, έδωσαν  την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους, χωρίς όμως και πάλι να βρουν τον δρόμο προς Τα δίχτυα. Έτσι σε μια από τις αντεπιθέσεις του Ορχομενού και πάλι ο Νέζος με ωραίο δυνατό  χαμηλό σουτ νίκησε τον Κωτσίρο, που έπεσε στην γωνία του και έκανε το τελικό. Το γκολ σημειώθηκε στο  75΄.

Μετά η ομάδα του Κάψια έπαιξε με 3-5-2 προσπάθησε να πιέσει, αλλά  οι δυνάμεις των γηπεδούχων  δεν ήταν ικανές για να «γυρίσουν» το παιχνίδι.

Γενικά η νίκη του Ορχομενού ήταν δίκαιη  και έδειξε ότι με την απόδοσή του είναι μέσα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Διαιτητής ο κ, Νίκα  με βοηθούς  τους κ. κ. Παπαθανασίου και Τσούκα  .

Α.Ο. Κάψια (Γιώργος Θεοδωράκης):  Κωτσίρος, Φ. Καλλιανιώτης, Κουτσιούμπης, Σιακωτός, Μουστόγιαννης, Γαβρήλος, Π, Παζιούρος, Ντεβέρος, Καπόγιαννης, Αγκυρανόπουλος, Ρουσσιώτης ( Καλομιτσίνης, Γαλανόπουλος, Χαρμπής, Μακρής, Κοίνης, Ηλιόπουλος, Ε. Καλλιανιώτης)

Ορχομενός (Τάκης Μούστος) : Βλαχοκυριάκος, Σιόλας, Προκόπος, Κώτσελας, Βεργάκης, Σκαλτσάς, Τσιώλης, Θ. Μούστος, Μπακόπουλος, Σ. Μούστος, Νέζος (Τσούσης, Ψύχος, Μακρής, Νικολακόπουλος, Σ. Νέζος, Τσαρουχάς, Π. Σιόλας)

 

Τάκης Μούστος:

 Πήραμε μια σημαντική νίκη, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, με καλή έδρα. Τώρα είμαστε στην τροχιά του τίτλου.  Υπάρχει πολύς δρόμος  ακόμα . Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κάψια.

 

Γιώργος Θεοδωράκης:

Χάσαμε ένα παιχνίδι, που δεν «μπήκαμε» ποτέ  να παίξουμε.  Το πρώτο ημίχρονο  καλύτερα να το ξεχάσουμε. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ομάδα μας. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοση μας  και ενώ μπήκαμε δυνατά και κυριαρχήσαμε, δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Στην συνέχεια δεχθήκαμε ένα ωραίο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο τοπικό ποδόσφαιρο και τα βιώνουμε κάθε βδομάδα.

Ο Ορχομενός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με συνοχή, που οι παίκτες της βρίσκονται εύκολα. Βέβαια είναι παίκτες από το Λεβίδι και έχουν το γήπεδό τους, κάτι που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε το δικό μας γήπεδο, αλλά οι παίκτες είναι από την Τρίπολη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων που έπαιξαν, αλλά και σε αυτούς που ήταν στον πάγκο των ομάδων τους. 

Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, που ακόμα θα επιφυλάξει εκπλήξεις. Οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την   άνοδο θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία σε όλες.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/5DynH0LSV0s

youtube://v/Z1mZTNMEJoM


3 Σχόλια

<p> λες αληθειες γιωργο, μπραβο σου. ειμαστε πολλοι μαζι σου εδω στην τριπολη. εισαι πρωτοπορος συνεχισε.&nbsp;</p>

<p> ΦΙΛΕ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΡΕΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟ. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ , ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ...</p>