Ανυπολόγιστες οι ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες στο Κορύθιο (pics,vid)

Ανυπολόγιστες οι ζημιές σε σπίτια και καλλιέργειες στο Κορύθιο (pics,vid)

Ιούνιος 26, 2016 - 16:01
0 σχόλια

Λίγες ώρες έντονης βροχής και χαλαζιού ήταν αρκετές για να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ο πρώην Δήμος Κορυθίου και οι κάτοικοι των χωριών προσπαθούν να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής την οποία υπέστησαν. Νερά και λάσπες έχουν πνίξει τα σπίτια τους, δέντρα έχουν πέσει στις αυλές τους και φυσικά οι καλλιέργειες έχουν πλημμυρίσει.

Η πλατεία του Ζευγολατιού έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη, και οι γύρω δρόμοι σε ποτάμια.
Φανερά απογοητευμένοι και πανικοβλημένοι οι κάτοικοι μετέφεραν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr Τις δύσκολες στιγμές που έζησαν τη χθεσινή νύχτα.

Ο κ. Γεωργανόπουλος, υπεύθυνος αντιδήμαρχος Τρίπολης για τα χωριά του Δήμου, κάνει λόγο για καταστροφές σε καλλιέργειες που αγγίζουν το 100%.

Η Κυριακή 26 Ιουνίου βρήκε τους κάτοικους να προσπαθούν να συμμαζέψουν ό,τι έχει απομείνει και να διώξουν το νερό και τη λάσπη που έχει εισχωρήσει τα σπίτια τους και στα αυτοκίνητά τους.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νερά και λάσπες έχουν πνίξει to Κορύθιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.