Αντρές Πασκουάλ Σαντόγια Σίτο: Μια «νυχτερίδα» στα κιτρινομπλέ

Αντρές Πασκουάλ Σαντόγια Σίτο: Μια «νυχτερίδα» στα κιτρινομπλέ

Αύγουστος 05, 2019 - 15:17
0 σχόλια

Η Ισπανική παροικία της Τρίπολης μεγαλώνει με τον Αντρές Πασκουάλ Σαντόγια Σίτο όπως είναι το πλήρες όνομα του να ετοιμάζεται να γίνει το νέο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα.

Ο Σίτο είναι 22χρονών και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης όντας ένας κλασικός πλάγιος ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την ταχύτητα του αλλά και για την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

Γεννημένος στην Αλκόι ο Σίτο είναι παιδί της Βαλένθια και αυτό έχει την δική του ξεχωριστή σημασία αναφορικά με την ποδοσφαιρική του ποιότητα μιας τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είχε 86 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα των "νυχτερίδων" και 2 με την πρώτη πριν δοθεί δανεικός στην Λόρκα.

Στο πρόσωπο του Σίτο ο Αστέρας Τρίπολης κατέληξε στον εκλεκτό για να καλύψει το κενό στα πλάγια της μεσοεπιθετικής του γραμμής επιμένοντας στην Ισπανική αγορά με έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία, προερχόμενος από ένα από τα κορυφαία club της χώρας του που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα για πρώτη φορά μακριά από τα σύνορα της Ιβηρικής.

Ο ερχομός του Σίτο αναμένεται να δώσει ακόμα ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Μπόρχα Χιμένεθ με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να του προσφέρει αρκετές λύσεις στα άκρα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο 22χρονός Ισπανός άσος τα βρήκε με την Βαλένθια να λύσει το συμβόλαιο του (είχε μέχρι το 2022) έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ωρών θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

Τα τελευταία κομμάτια του κιτρινομπλέ μεταγραφικού παζλ μπαίνουν στην θέση του με τον Αστερα Τρίπολης και εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Σίτο να στρέφει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση ενός επιθετικού ενώ ανοιχτό παραμένει αν η ομάδα κινηθεί και για στόπερ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.