Αντωνόπουλος: «Στο ίδιο πλάνο και φέτος» (vid)

Αντωνόπουλος: «Στο ίδιο πλάνο και φέτος» (vid)

Αύγουστος 01, 2017 - 09:07
2 σχόλια

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας του για την νέα χρονιά και τους στόχους του τριφυλλιού ξεκαθαρίζοντας πως και φέτος οι πράσινοι θα κινηθούν στο ίδιο πλάνο των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να είμαστε όλοι καλά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά η ομάδα εδώ και δύο χρόνια τώρα όπου έχω αναλάβει εγώ προπονητής έχει ένα στόχο να φτιάχνει μια ομάδα για να πραγματοποιεί ανταγωνιστική πορεία. Με μικρά παιδιά ως επί το πλείστων με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με ντόπια παιδιά και κάποιους έμπειρους  παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάνω στο ίδιο πλάνο θα κινηθούμε και φέτος. Ήδη ήρθαν κάποια παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα. Ίσως έχουμε και 1-2 ακόμη προσθήκες από εκεί. Πήραμε κάποια παιδιά από την Αρκαδία που στην ουσία υποκαθιστούν κάποιους άλλους οι οποίοι αποφάσισαν να φύγουν από την ομάδα και ο επόμενος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσθέσουμε στην ομάδα 2-3 παιδιά έμπειρα ώστε να βοηθήσουμε και αυτούς και να κάνουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, ώστε να χαίρονται τα παιδιά αυτό που κάνουν στο γήπεδο, ο κόσμος να χαίρεται να μας βλέπει και όπου είναι δυνατόν να φτάσουμε να φτάσουμε μέσα από την προσπάθειά μας».

Για την νέα ομάδα που δημιουργεί ο Παναρκαδικός: «Σίγουρα όταν υπάρχει μια νέα ομάδα θέλει και περισσότερο χρόνο. Έχουμε την διάθεση να δουλέψουμε. Τα παιδιά που είναι εδώ και επιλέξαμε να έρθουν στην ομάδα είναι πάνω σε αυτό το πλάνο για να μπορέσουν να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πνεύμα και τις απαιτήσεις αυτής της ομάδας και βέβαια στους στόχους στους οποίους βάζει».

Για τα νέα δεδομένα της Γ’ Εθνικής: «Από την στιγμή που ανεβαίνει ο πήχης αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Οι καταστάσεις της νέας Γ’ Εθνικής που θα βρούμε μπροστά μας δείχνουν ότι πρέπει να είσαι πιο ανταγωνιστικός. Ωστόσο εμείς έχουμε ένα πλάνο και πρέπει να το τηρήσουμε όποιοι και αν είναι οι όροι του νέου πρωταθλήματος».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά: «Βεβαίως θα υπάρξουν και διπλές προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει βγει. Θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν κλειστεί. Σκοπεύουμε να κάνουμε 6-7 φιλικούς αγώνες σε αυτές τις 7 εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα φιλικά μας θέλουμε να είναι με ανταγωνιστικές ομάδες και προς αυτό κινούμαστε για να βγουν προβλήματα και πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια της προετοιμασίας για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε μέσα από αυτό».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αντωνόπουλος: «Στο ίδιο πλάνο και φέτος»


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.