Αντωνόπουλος: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια (vid)

Αντωνόπουλος: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια (vid)

Νοέμβριος 13, 2017 - 17:11
2 σχόλια

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Βάρδας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Αρχική τοποθέτηση: «Ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπου  το υλικό της και η ποιότητα που έχει δεν αντικατοπτρίζει την βαθμολογική της θέση. Ξέραμε ότι κάποια άτυχα αποτελέσματα τους είχαν φέρει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και ότι ο αγώνας αυτός θα ήταν καθοριστικός για να πάρουν κάτι. Εμάς αυτό δεν μας επηρέασε στο να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας και μπήκαμε για να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και να πάρουμε ότι αξίζουμε.

Όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο δοκάρια που είχαμε. Όμως αυτό που μετράει δεν είναι ποιος έχει τα δοκάρια αλλά ποιος σκοράρει και το γκολ το έβαλε η Βάρδα η οποία και αυτή μετά είχε ένα δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν έχει σημασία. Η Βάρδα κέρδισε δίκαια.

Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο μας να κερδίσουμε καις το τέλος της χρονιάς να κάνουμε το ταμείο μας».

Για την προσπάθεια της ομάδας του: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Σε ένα  τέτοιο γήπεδο όπου δεν είναι εύκολο να κάνεις πολλά ποιοτικά πράγματα και το παιχνίδι οδηγείται στην δύναμη και παρότι αυτό δεν είναι το καλό μας κομμάτι παρόλα αυτά τα παιδιά έβγαλαν και εκεί ψυχή. Είχαμε δύο δοκάρια, δημιουργήσαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες και γενικά δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια τους και από αυτό το παιχνίδι». 

Βίντο από thematch.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΑΟ Βάρδας - Παναρκαδικός 1-0 / Συνεντεύεις (Γ' Εθνική, 12.11.2017)


2 Σχόλια

Γελάει ο κόσμος.α ρε παναρκαδικε που κατάντησες.απο που να φυλαχτεις?από τους παράγοντες?από τον πανέξυπνο προπονητή.απο που?κρίμα!.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.