Αντωνόπουλος: Δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο (vid)

Αντωνόπουλος: Δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο (vid)

Δεκέμβριος 04, 2017 - 09:47
0 σχόλια

Στο πρόβλημα της δημιουργίας εστιάστηκε ο Γιώργος Αντωνόπουλος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλαμάτα δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίχτες του για την δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

''Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Στο δημιουργικό μας κομμάτι ίσως να κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλες, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την επιθετική μετάβαση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έχει την μπάλα στα πόδια του χωρίς όμως να μας κάνει τις κλασσικές ευκαιρίες. Αν πούμε ότι κάποια ομάδα δικαιούταν την νίκη με βάση τις ευκαιρίες αυτή είναι η Καλαμάτα.

Συμπληρώσαμε 126 μέρες από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Τα παιδιά έχουν έρθει 118 φορές στο γήπεδο μαζί με τις διπλές προπονήσεις. Θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, για την εξαιρετική τους προσπάθεια και την ανταγωνιστικότητα τους''.

* Δείτε τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0 - 0 ΔΗΛΩΣΕΙΣ (03/12/2017)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.