Αντώνιος Ρέμος Καίσαρας

Αντώνιος Ρέμος Καίσαρας

Ιούνιος 15, 2019 - 18:23
0 σχόλια

Πού 'σαι, Καίσαρα, να δεις! Ο Αντώνιος Ρέμος ο συνονόματος είπε ότι ο Μητσοτάκης δικαιούται να πάρει την ευκαιρία να κυβερνήσει.

Από το.... ρωμαϊκό δίκαιο προκύπτει η ευκαιρία που δικαιούται, Αντώνιε;

Ο Κυριάκος, Αντώνιε, στη δημοκρατία μας, Αντώνιε, δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα. Δεν δικαιούται να έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει, διότι έχουμε εκλογές, Αντώνιε, και κυβερνά τη χώρα ο υποψήφιος που θα του δώσει διά της ψήφου την εντολή να κυβερνήσει ο λαός, Αντώνιε.

Τι είναι η διακυβέρνηση της χώρας; Είχε ο Αλέξης την ευκαιρία του και κυβέρνησε, τώρα καιρός είναι να έχει την ευκαιρία ο Κυριάκος;

«Εμείς οι καλλιτέχνες που είμαστε και πρότυπα και μέσα από τη μουσική μας επηρεάζουμε το κοινό, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου κάνουν αυτό το λάθος, δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου, όχι όμως να δώσω πολιτική γραμμή».

Μιλώντας στον Σρόιτερ τα είπε όλα αυτά ο Ρέμος. Έκανε και τις αναλύσεις του: είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού. «Τελικά, ήρθε κάτι καινούργιο, αλλά έγινε ένας νέος διπολισμός. Η προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα μού φάνηκε ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς, η εξουσία διαβρώνει».

Τάδε έφη Αντώνιος Ρέμος.

Res publica και αηδίες... Στον Κυριάκο η πρωθυπουργία γιατί το δικαιούται.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.