Αντωνία Μπουζά: Εκθέτει τον Μητσοτάκη ο κύριος Νικάς!!

Αντωνία Μπουζά: Εκθέτει τον Μητσοτάκη ο κύριος Νικάς!!

Δεκέμβριος 07, 2018 - 08:42
0 σχόλια

Πρωτοφανείς δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας, εκθέτουν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που η παράταξη της Ν.Δ., προσπαθεί να συσπειρώσει δυνάμεις απέναντι στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και στις κυβερνητικές αστοχίες. Μόνο μέλημα ως φαίνεται του Δημάρχου Καλαμάτας, με όσα πράττει και δηλώνει, είναι η μικροπολιτική και όχι η σοβαρή αντιπολίτευση και κατάθεση προγραμματικών θέσεων, οραμάτων και πολιτικών που πρεσβεύει.

Δείχνει δυστυχώς, να επιλέγει συνεχώς την οδό του λαϊκισμού, των αντικρουόμενων θέσεων, της σωρείας υπερβολών και ανακριβειών, ενώ όταν αναφέρεται σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Μοριά, αναδεικνύει την έλλειψη γνώσης της πραγματικότητας και των αναγκών, κάτι που προβληματίζει. Έφτασε στο σημείο, προκειμένου να πλήξει αποκλειστικά τον νυν Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια περί της διαχείρισης του ΕΣΠΑ και της συμβολής της Περιφέρειας, να προσπαθεί να περάσει ψευδεπίγραφα μηνύματα στην κοινωνία, περί της δήθεν μεγάλης βοήθειας του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, στην ανάπτυξη της πόλης της Καλαμάτας.

Με το να εκθειάζει συνεχώς και αδιαλείπτως τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ.Γιώργο Δέδε και τον συμπατριώτη μας υπουργό Εσωτερικών κ.Αλέξη Χαρίτση, όχι μόνο για όσα έργα πράγματι έκαναν, αλλά και για όσα δεν έκαναν, αντιφάσκει και φυσικά δημιουργεί προβλήματα στη μεγάλη παράταξη της Ν.Δ. εν΄ όψει και της επερχόμενης πολιτικής μάχης των εθνικών εκλογών, αλλοιώνοντας για δικούς του μικροπολιτικούς λόγους την αλήθεια. Έφτασε στο σημείο, να αναφέρει ως υπεύθυνη την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, για την υπογεννητικότητα και την αιμορραγία μετανάστευσης των νέων μας προς εξεύρεση εργασίας σε Χώρες του εξωτερικού και όχι το ΣΥΡΙΖΑ , που με την αναποτελεσματική πολιτική που ακολουθεί, την υπανάπτυξη και την υπέρμετρη φορολογία, ωθεί τους Έλληνες στη μετανάστευση.

Με την ακολουθούμενη τακτική διχασμού, υπερβολών και ψεμάτων, οι πολίτες αναρωτιούνται έντρομοι , τι νέο, διαφορετικό, καλύτερο, ελπιδοφόρο και ενωτικό κομίζει ο συγκεκριμένος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και παρακολουθούν με παγερή αδιαφορία τις πολιτικές του ακροβασίες προς τους διάφορους αποδέκτες, κάτι που επηρεάζει δυσμενώς και την εθνική προσπάθεια της Ν.Δ. 

Καλαμάτα 6 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.