Αντωνία Μπούζα: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Αντωνία Μπούζα: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μάρτιος 30, 2015 - 13:28
0 σχόλια

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου μέσω επιστολής της κάνει λόγο για απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις οποίες εκφράζει τη δυσαρέσκειά της.

Η κυρία Μπούζα-Κωνσταντέλου αναφέρει:

Διαβάζοντας σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ την κοινή δήλωση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» για τα όσα συνέβησαν για μία ακόμη φορά σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις μεθοδεύσεις που θίγουν κι εμένα προσωπικά, ως μέλος του Π.Σ., αλλά και την απορία μου για όσα έχουν γραφεί, διότι η αλήθεια έχει φυσικά και την άλλη όψη.

Έτσι, λοιπόν, σε κάθε συνεδρίαση του σώματος βλέπουμε να κλιμακώνονται με εντεινόμενο μάλιστα ρυθμό, οι ασχήμιες μερίδας των μειοψηφιών στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενδεικτικές της απολυταρχικής νοοτροπίας άλλων εποχών και πολιτικών συστημάτων, καθώς και οι αναίτιες εντάσεις.

Με κάθε τρόπο, παραφράζοντας μάλιστα και τον κανονισμό του Π.Σ., προσβάλλουν το αιρετό Περιφερειακό όργανο και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, δημιουργώντας συνεχώς κλίμα τεχνητής έντασης.

Με ανοίκειες εκφράσεις και πεζοδρομιακές συμπεριφορές, κάποιοι επιτίθενται στα μέλη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου, κάνοντας αναφορές δήθεν περί φιλοναζιστών κ.λπ. και στήριξης λογικών που εκπορεύονται απο τα υπόγεια του ΕΑΤ - ΕΣΑ !!!!

Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει επιτέλους να λάβουν ένα τέλος.

Κάποιοι νομίζουν ότι η ατυχής επιλογή των Ελλήνων πολιτών στη σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με εμφανείς τις αστοχίες και τα τραγικά αδιέξοδα για τη Χώρα, σηματοδοτεί και επιβολή εξαναγκαστικών συμπεριφορών και δεκτικότητας από πλευράς των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, των τραμπουκισμών και των φανερών πλέον λογικών ρήξης με τα συμφέροντα της Πελοποννήσου.

Η συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή ας αναζητηθεί στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Βουλής και της ναπολεόντειας νοοτροπίας της Προέδρου της.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις προσβολές που εκτοξεύουν σε κάθε συνεδριαση παρατάξεις της μειοψηφίας στους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας είναι το μόνο που τους μένει να κάνουν, αν θέλουν να διασώσουν τον θεσμό και να δικαιώσουν όσους τους ψήφισαν.

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου

Περιφ.Συμβουλος Πελοποννησου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.