Αντώναρος: Σε τρεις μήνες η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι στην κυβέρνηση

Αντώναρος: Σε τρεις μήνες η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι στην κυβέρνηση

Δεκέμβριος 06, 2019 - 16:44
0 σχόλια

Πρόβλεψη ή πληροφορία; Ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του υποστηρίζει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται στην κυβέρνηση σε τρεις μήνες και κάνει λόγο για ανικανότητα του επιτελείου Εξωτερικών και Άμυνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η απομακρυνση (γιατί φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για παραίτηση) Διαματάρη είναι περισσοτερο πολυδιαστατη για όσους ξέρουν πρόσωπα και πραγματα και ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.Ερχονται κι άλλες αποκαλύψεις ΚΑΙ για άλλους μη εκλεγμένους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ( όπως με πληροφορούν οι πηγές μου). Γι αυτό θα συνιστούσα σε δύο απο αυτούς να παραιτηθούν για προσωπικούς λόγους πριν τους αποκεφαλίσουν. Για την ώρα δεν θα πω περισσότερα.

Τελος: Πριν συμπληρωθεί τρίμηνο από σήμερα ο Μητσοτάκης θα εχει εξαναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει την απόφαση του και να καλέσει την Ντορα Μπακογιάννη στη κυβέρνηση και να της αναθέσει τον συντονισμό του τομέα Εξωτερικων και Αμυνας όπου ο ίδιος αλλά κι όσοι τον συμβουλεύουν στο παρασκήνιο — και κάποιοι από μας ξέρουμε ποιοι είναι — είναι επιεικώς ανεπαρκείς».

.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.