Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Τρίπολης ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Τρίπολης ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 21:41
7 σχόλια

Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης εξελέγη ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Υποψηφιότητα έθεσαν οι:

Μπουρτσουκλής Αγαμέμων από την παράταξη "Νέα Τρίπολη"

Κανελλόπουλος Αλέξανδρος από την παράταξη "Τρίπολη αύριο"

Ο κ. Κανελλόπουλος εξελέγη αντιπρόεδρος με 5 ψήφους, έναντι 4 του κ. Μπουρτσουκλή.

Η θητεία είναι από 8-9-2019 έως 6-11-2021.

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ε και

Το καβαλήσατε το καλάμι εκεί στον Τζιούμη νωρίς νωρίς βλεπω. Προσέχτε μηπως έχετε καμιά ανώμαλη προσγείωση

Εθιμοτυπικά ο αντιπρόεδρος βγαίνει απο την μείζονα αντιπολίτευση , αφου επι της ουσίας δεν έχει καμία αρμοδιότητα .Αυτη ειναι η διάθεση συνεργασίας απο τον κ .Τζιούμη. Το καβάλησαν και πάνε ...

13:13 Μετά από 5 χρόνια ασφυξίας, ήρθε επιτέλους η ώρα να ανασάνει ο δήμος και να προχωρήσει μπροστά με ανθρώπους πρόθυμους να προσφέρουν και καλλιεργημένους και όχι με σκεπάρνια αμόρφωτα, που πολιτισμός γι' αυτούς είναι οι γουρνοπούλες και τα πανηγύρια. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και απολαύστε το, όσοι επιθυμούσατε το πισωγύρισμα και τη συνέχεια της απραξίας. Πού θα πάει, θα σας περάσει η δυσκοιλιότητα και η περίοδος. Εμείς οι υπόλοιποι, οι υγιώς σκεπτόμενοι, που μας νοιάζει το καλό της πόλης μας και όχι η ρεμούλα, είμαστε σίγουροι για τα θετικά αποτελέσματα. Αν όχι, εδώ είμαστε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.