Αντίπαλος του Κωνσταντινόπουλου ο Λοβέρδος για την ηγεσία του ΠαΣοΚ

Αντίπαλος του Κωνσταντινόπουλου ο Λοβέρδος για την ηγεσία του ΠαΣοΚ

Μάιος 11, 2015 - 14:06
2 σχόλια

Έναν σοβαρό αντίπαλο απέκτησε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τη διεκδίκηση του χρίσματος του προέδρου του ΠαΣοΚ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε τη Δευτέρα 11 Μαΐου στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος, κάτι που δεν είχε αποκλείσει μετά τη συντριπτική μείωση του ποσοστού του κόμματος κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠαΣοΚ κατά το συνέδριο του Κινήματος που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου.

«Είμαι έτοιμος να καταθέσω υποψηφιότητα, αλλά πρέπει να περιμένουμε στο συνέδριο, για να συμπληρωθούν οι τουλάχιστον 240 υπογραφές συνέδρων που απαιτούνται», υπογράμμισε.

Η εκλογή του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου (5, 6 και 7 Ιουνίου).

Ακόμη, ο Θανάσης Χειμωνάς πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει στον Σκάι και στον Κ. Μπογδάνο την πρόθεσή του να διεκδικήσει και εκείνος την προεδρία του Κινήματος. Καθώς πλησιάζει ο καιρός του συνεδρίου, αναμένεται να παγιωθούν οι υποψηφιότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βάση του ΠαΣοΚ πιέζει για την ανάδειξη ενός νέου προσώπου στην προεδρία, ενώ η ίδια επιθυμία έχει εκφραστεί από πολλά στελέχη του Κινήματος. Πριν από περίπου δύο μήνες, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.