Αντίπαλοι τα αδέρφια Ναούμη στο Μαχητές - Αρκαδικός

Αντίπαλοι τα αδέρφια Ναούμη στο Μαχητές - Αρκαδικός

Φεβρουάριος 24, 2017 - 20:31
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός το Σάββατο (25/2), 17:00) δίνει στην Θεσσαλονίκη έναν αγώνα κομβικής σημασίας κόντρα στους Μαχητές για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών.

Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι στην μία νίκη διαφορά με τον Αρκαδικό και τους Μαχητές να έχουν ακριβός τον ίδιο στόχο στην φετινή Α2 που δεν είναι άλλος από την αποφυγή των play out γεγονός που δημιουργεί τα δικά του δεδομένα στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι όμως είναι ιδιαίτερο και για έναν ακόμα λόγο καθώς ο Σωκράτης Ναούμης του Αρκαδικού αναμένεται βρεθεί αντίπαλος με τον αδερφό του Απόστολο που αγωνίζεται στους Μαχητές.

Τα δύο αδέρφια είχαν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τρίπολη με τον Σωκράτη τότε να χαμογελά και να είναι ο νικητής με τον Αρκαδικό με σκορ 78-65.

Αυτή η τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τα δύο αδέρφια Ναούμη έρχεται σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες με τον Σωκράτη και τον Απόστολο  να είναι αντίπαλοι μόνο για 40΄λεπτά στο παρκέ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.