Αντικατάσταση μέλους του ΔΣ της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αντικατάσταση μέλους του ΔΣ της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αύγουστος 31, 2016 - 14:30
0 σχόλια

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο δημαρχείο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου),  προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε του έργου «Διαμόρφωση δημοτικού χώρου για την μεταστέγαση της Λαϊκής Αγοράς στη Δημοτική Κοινότητα Άστρους από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος - Αντιδήμαρχος
2. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Τσιμεντόστρωση δρόμου και τοιχίο αντιστήριξης στην Τοπική Κοινότητα Ωριάς».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος - Αντιδήμαρχος
3. Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Τσιμεντόστρωση κοινόχρηστου χώρου στην Τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου, έμπροσθεν της ιδιοκτησίας κ. Καρκούλη Παναγιώτας», από την Ιδιώτη κ. Καρκούλη Παναγιώτα.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος - Αντιδήμαρχος
4. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Βλάχος Χρήστος – Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α
5. Απόφανση επί της παραλαβής της υπηρεσίας συλλογής και μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, μηνός Ιουλίου 2016.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αρφάνης ημήτριος - Αντιδήμαρχος
6. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίων Δικηγόρων για το νομικό χειρισμό του αποσπάσματος εκθέσεως προσωρινών αποτελεσμάτων ελέγχου της ΕΔΕΛ, σχετικά με την κατασκευή του έργου «Έργα υποδομής και προστασίας λιμανιού Παραλίου Άστρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης - ήμαρχος
7. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου Δικηγόρου για την σύνταξη και αποστολή εξωδίκου διαμαρτυρίας – πρόσκλησης – δήλωσης.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης - Δήμαρχος
8. Αποδοχή επιχορήγησης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Πρόεδρος Δ.Ε.Π.
9. Αποδοχή επιχορήγησης για την συντήρηση σχολικών κτιρίων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Πρόεδρος Δ.Ε.Π.
10. Διαγραφή τέλους Τ.Α.Π. από τον βεβαιωτικό κατάλογο τελών.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κουτρουμπής Γεώργιος – Αντιδήμαρχος
11. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κουτρουμπής Γεώργιος – Αντιδήμαρχος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.