Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων με νέου τύπου δίκτυο ύδρευσης στο Ροεινό (pics,vid)

Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων με νέου τύπου δίκτυο ύδρευσης στο Ροεινό (pics,vid)

Απρίλιος 03, 2017 - 19:06
4 σχόλια

Αυτοψία σε έργα της ΔΕΥΑΤ στο χωριό Ροεινό της δημοτικής ενότητας Φαλάνθου, πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπένος με ΔΕΥΑΤ τη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Η ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τις εργασίες οι οποίες γίνονται εδώ και δύο μήνες, με στόχο να αλλαχθεί ολόκληρο το σύστημα ύδρευσης της περιοχής, αντικαθιστώντας τους παλαιούς σωλήνες, ορισμένοι από αυτούς περιέχουν αμίαντο, με νέους, ώστε να εκλείψει οριστικά το πρόβλημα των διαρροών αλλά και των διακοπών υδροδότησης της συγκεκριμένης περιοχής.

Μεταξύ άλλων έγιναν και εργασίες πλησίον του γηπέδου του χωριού, προκειμένου να μην πλημμυρίζει το σημείο από τα νερά της βροχής. Τέλος, έγινε και ένα τοιχίο και μία μικρή επέκταση του δρόμου πάνω από το Νεκροταφείο του Ροεινού, καθώς μεγάλα οχήματα δεν ήταν εφικτό να περάσουν επειδή ο δρόμος είχε υποχωρήσει.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παυλής ανέφερε ότι στόχος της διοίκησης είναι να γίνονται συντονισμένες επεμβατικές ενέργειες, έτσι ώστε όταν αποχωρεί το εκάστοτε συνεργείο να μην υπάρχουν υπόλοιπα εργασιών, αλλά να παραδίδονται έργα ωφέλημα στους κατοίκους των χωριών. Όπως ανέφερε, οι επόμενες εργασίες θα γίνουν στο Χρυσοβίτσι συνεχίζονται έτσι τις επεμβάσεις στα χωριά του Φαλάνθου.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα της ΔΕΥΑΤ στο Ροεινό


4 Σχόλια

TO EΡΓΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΤΑ 2.5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!

Ρε Μήτσιο άρχισες πάλι τις εξυπνάδες του Πιτ Παν. Να ξερεις στο Ροεινό δεν πρόκειται να πάρεις πάνω απο πέντε (5) ψήφους ότι και αν κάνεις. Δεν ξερεις τι "κουσιά" ειναι αυτοί.

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΣΝΟ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΓΕΩΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Κανενας δεν μπορει να μιλαει...Τους εβαλε τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι ο "χωριατης".θα χει πολυ σοου!!!!.Μητσο, σαμπως και επρεπε να τον χρησιμοποιησεις αλλου τον Παπαχρονη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.