Αντιφασιστικό φεστιβάλ στις 26-27 Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Αντιφασιστικό φεστιβάλ στις 26-27 Οκτωβρίου στην Τρίπολη

Οκτώβριος 20, 2012 - 08:28

Έκκληση προς συνδικάτα  και φορείς Σας καλούμε να στηρίξετε το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ που οργανώνεται στην Τρίπολη  στις 26-27 Οκτωβρίου 2012.
Το φεστιβάλ αυτό αναλαμβάνει  με πρωτοβουλία του το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, που έχει οργανωθεί  εδώ και σχεδόν δύο μήνες με κεντρικό θέμα την υπεράσπιση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων.

 
Βασική κατεύθυνση για  την Κίνηση μας, για το δημοκρατικό  ζήτημα είναι ο αγώνας για την  υπεράσπιση και διεύρυνση των  δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών πρώτα από όλα του μαζικού κινήματος των εργαζομένων και του λαού. Δηλαδή, των ανεξάρτητων μαζικών εργατικών και λαϊκών οργάνων, ενάντια στην επίθεση που δέχονται από όλα τα «όργανα» του αστικού συνασπισμού εξουσίας, που σήμερα παίρνει τη  μορφή ενός κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, ενός εκφασισμού με κοινοβουλευτικό μανδύα
Μαζί με τους εργαζόμενους παλεύουμε ενάντια  σε αυτούς που προσπαθούν να ξαναγράψουν  την ιστορία του τόπου μας. Η συμμορία των Νεοναζι της  Χρυσής Αυγής διαλέγει να χτυπήσει την ιστορική μνήμη μας, προσπαθεί  να βάλει νοητές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους εργαζομένους και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο ώστε να περάσουν όλα εκείνα τα μέτρα που ευνοούν τους χρηματοδότες της , δηλαδή τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Δεν θέλουμε το άνοιγμα των γραφείων τους στην περιοχή. Δεν θέλουμε η περιοχή μας  να αποτελεί το βήμα για επιθέσεις κατά μεταναστών και αγωνιστών, θυμίζοντας το ναζισμό του Χίτλερ ή τις μαύρες μέρες της κατοχής στην Ελλάδα.
Το φεστιβάλ ενόψει του εορτασμού της 28-10 θα είναι  δύο μέρες μνήμης πάνω στην ιστορία  και προβληματισμού πάνω στα θέματα που αναδεικνύει η περίοδος της τεράστιας οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ύφεσης που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
Σας καλούμε να στηρίξετε  το φεστιβάλ να συμμετάσχετε σε αυτό σαν  συνδιοργανωτές και όλοι μαζί να δώσουμε  την μάχη για την μαζικοποίηση καταρχάς του φεστιβάλ αλλά και του ίδιου του Αντιφασιστικού Μετώπου, να βοηθήσετε στην αφύπνιση & στον προβληματισμό όσο το δυνατόν πλατύτερου κομματιού της κοινωνίας της Αρκαδίας.
Στο φεστιβάλ καλούν ήδη:
Εργατικό Κέντρο Τρίπολης
Φοιτητικός σύλλογος Τηλεπικοινωνιών
Φοιτητικός σύλλογος Η/Υ
Φοιτητικός σύλλογος Οικονομικού
Αγωνιστική Πρωτοβουλία Λεβιδίου
Αυτοδιαχειριζόμενος Ελεύθερος κοινωνικός χώρος «Το Παγκάκι»
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Νεολαία Συνασπισμού
ΣΥΡΙΖΑ
Αντιφασίστες, αντιφασίστριες
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙTΟNΙΑ

Ειδήσεις: