Αντιδράσεις με τους ομίλους, μαθαίνει αντιπάλους ο Παναρκαδικός

Αντιδράσεις με τους ομίλους, μαθαίνει αντιπάλους ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 22, 2018 - 16:23
0 σχόλια

Τον όμιλο με τους αντιπάλους του για την νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας αναμένεται να μάθει την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου ο Παναρκαδικός.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek αποφάσισε να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Ωστόσο δε λείπουν τα προβλήματα αναφορικά με τον καταρτισμό των νέων ομίλων της καινούριας χρονιάς και βέβαια τα παράπονα ομάδων με βάση πληροφορίες που διαρρέουν μέσα από την ΕΠΟ.

Μέρος των έντονων διαμαρτυριών προς την ΕΠΟ είναι οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες (Καλαμάτα-Πάμισος) που σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ σχεδιάζει να τις στείλει  σε όμιλο με ομάδες της Αθήνας και των Κυκλάδων.

Από και πέρα ανοιχτός παραμένει και ο όμιλος της Πελοποννήσου καθώς φλερτάρουν εκεί με την συμμετοχή τους και ομάδες της Δυτικής Αττικής αλλά και νησιών όπως η Ρόδος.

Όλα αυτά θα γίνουν τελικά γνωστά την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου με τον Παναρκαδικό να περιμένει με αγωνία να μάθει τους αντιπάλους τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.