Αντιδράσεις και... ήθος (video)

Αντιδράσεις και... ήθος (video)

Μάρτιος 30, 2015 - 12:58
12 σχόλια

Ο Αρκαδικός πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα του Εθνικού το Σάββατο (28/3), κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του, σε ένα με παιχνίδι με αρκετή ένταση από πλευράς γηπεδούχων και σκηνές από την κερκίδα που γυρίζουν το μπάσκετ αρκετά χρόνια πίσω.

Το «ρεπορτάζ» από πλευράς Εθνικού κάνει λόγο για τους διαιτητές, σε ένα παιχνίδι που ο Αρκαδικός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια με μεγάλες και διψήφιες διαφορές, παραβλέποντας τις διόλου κολακευτικές για το ελληνικό μπάσκετ σκηνές που ζήσαμε.Κατηγορούν τους διαιτητές για τις 23-43 ελευθερες βολές ενώ ξεχνούν πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Εθνικός είχε εκτελέσει 32 έναντι 17 , ματς που κέρδισε ο Αρκαδικός με 19 πόντους! Ξέχασαν να γράψουν για τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο τέλος, όπου οι οπαδοί του Εθνικού πετούσαν μπουκάλια με νερό προς την ομάδα του Αρκαδικού, την ώρα που έκαναν το καθιερωμένο «ζντο». Βέβαια, αυτό που δεν σεβάστηκαν ούτε στο ελάχιστο ήταν η παρουσία ενός φιλάθλου του Αρκαδικού που βρέθηκε στο Κλειστό και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τα μπουκάλια έπεφταν βροχή και οι παίκτες του Αρκαδικού μπήκαν μπροστά από τον συγκεκριμένο φίλαθλο να τον προστατέψουν. Εικόνες απαράδεκτες. Ακόμα και η λέξη «ντροπή» είναι μικρή για να χαρακτηρίσει τα όσα είδαμε και ζήσαμε στο Κλειστό της Δραπετσώνας.

Καλό θα ήταν η διοίκηση του Εθνικού να βγάλει ανακοίνωση και να κατακρίνει τα όσα έγιναν. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν δικαιολογεί τα τεκταινόμενα, και τρανό παράδειγμα είναι η συμπεριφορά του κόσμου της Τρίπολης όταν η ομάδα του Αρκαδικού έχασε εντός έδρας από την Καβάλα. Τότε δεν είχαμε μπουκάλια και «γαλλικά», αλλά χειροκροτήματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα έκτροπα που έκαναν οι φίλαθλοι του Εθνικού, αλλά και τη στάση προς παραδειγματισμό από τον κόσμο του Αρκαδικού.

Υ.Γ.:  1) Όταν χάνεις από μια καλύτερη ομάδα, καλό θα είναι να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου και να μην κυνηγάς «φαντάσματα».

         2) Την εικόνα του Εθνικού έσωσαν κάποιοι παίκτες της ομάδας και παράγοντας, που πήγαν να βοηθήσουν τον φίλο του Αρκαδικού να βγει από το παρκέ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εικόνες ντροπής στο κλειστό του Εθνικού


12 Σχόλια

"1) Όταν χάνεις από μια καλύτερη ομάδα, καλό θα είναι να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου και να μην κυνηγάς «φαντάσματα»."!!!!! ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!! ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ (23-43) ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ!!!!!! ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΝA ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΒΟΛΕΣ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΟΥΛ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10) ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ; EEEEEEEEEEEEEEEE; ΥΓ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ!!!! ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΟΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ!!!!!! Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΘΑΡΑ!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΡΑΣ" ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;; EEEEEEEEEEE; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΝΝΟΕΙΣΤΕ) ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΡΚΑΔΕΣ!!!!!!!!!

Μιχάλη αν θυμάμαι καλά χάσατε και στα δύο παιχνίδια από τον Αρκαδικό. Νομίζω ότι καλό θα είναι να κοιτάς τα του οίκου σου και άσε εμάς να κοιτάμε τα της δικής μας ομάδας. Πλέον έχεις γίνει πολύ κουραστικός....

Μιχαλάκη, απ' ό,τι φαίνεται δεν σε π#δ#ξ@ν πολύ όταν ήσουν μικρός και βγήκες για ψωνιστήρι στο ίντερνετ, μήπως και σου τύχει καμια καλή περίπτωση και σε «περιποιηθεί» κατάλληλα...Μόνο θυμήσου να έχεις κάνει μπάνιο πριν, γιατί τους βρωμιάρηδες δεν τους θέλει κανείς...Τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου τώρα, πίθηκε...

Το ότι στάθηκες στην διαιτησία και δικαιολόγησες την συμπεριφορά τους, δείχνει το επίπεδο σου... Για γέλια.........

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ: Υποβλήθηκε από ΜΙΧΑΛΗΣ (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 30/03/2015 - 14:12. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΟΦΕΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!! Ε ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;;;;;; ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΨΥΧΙΚΟ) ΤΟΤΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ : Υποβλήθηκε από ΜΙΧΑΛΗΣ (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 30/03/2015 - 16:40. Διόρθωση (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ admin ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΑΘΟΣ) "Κ η πατουλιδου πηρε μεταλλιο επειδη επεσε η μπροστινη της.... Τι επρεπε δλδ να γινει... Να μην της το δωσουν η να μη χαρουμε με τη νικη της;;; θα μας τρελανεις ρε φιλε....."!!!! Anonymous ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ!!!!!!!! ΓΚΕ ΓΚΕ;;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;; EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΞ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!!!!!!!!! ΥΓ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ: ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...........ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ , ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑ ΕΙΚΟΣΙ.............ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;;; ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ,ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ............ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...........ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..........ΕΥΓΕ.ΕΥΓΕ!!!!!

"Το ότι στάθηκες στην διαιτησία και δικαιολόγησες την συμπεριφορά τους, δείχνει το επίπεδο σου... Για γέλια........."!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΜΙΛΗΣΑ ΗΛΙΘΙΕ!!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ;;;;; ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΚΩΣ!) ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΣΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ; EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ΑΡΚΑ;;;;;;;;;; ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΠΙΑ!!!! ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΓΙΝΕΙ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ!!!!!!!!!! ΑΡΚΑΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

"ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;;; ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (πότε είπα εγώ θάνατος στους παίκτες και τους διαιτητές παρλαπίπα;) ,ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ (πότε είπα ρίξτε τους μπουκάλια παρλαπίπα;;) ,ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ (πότε είπα βρίστε τους, φτύστε τους παρλαπίπα;;;) ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ,ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ............ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...........ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..........ΕΥΓΕ.ΕΥΓΕ!!!!!"!!!!! Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι η ειδικότητα σου!!!! Έίπα κάτι πάνω στον θυμό μου, το αιτιολόγησα (άνθρωποι είμαστε κάνουμε και λάθη!) και το έκανες σημαία!!! Και φυσικά πιάστηκες από αυτό γιατί δεν έχεις κάτι να πεις παρλαπίπα ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!!!!! Γιατί παρλαπίπα δεν έκαναν τα ίδια οι φίλαθλοι του Εθνικού όταν έχασαν από την Δόξα; Για απάντησε μας; Γιατί με τον Αρκαδικό και όχι με την Δόξα!!!!!!!! Γιατί τα ίδια τους κάνατε και στο μεταξύ σας παιχνίδι στην Τρίπολη!!!!

Ελα αρχηγε μην μου ζοριζεσαι και παθεις τιποτα. Καταλαβαινω οτι σε πονεσε που εμεινες οριστικα εκτος διεκδικησης ανοδου. Επειδη ομως η Α2 ειναι περιεργη κοιτα τωρα μην χασεις την κατηγορια γιατι εχεις δυσκολο προγραμμα στο τελος και ασε τον αρκαδικο. Και τοτε οχι μπουκαλια σε ΑΜΕΑ θα ριχνεις, θα αρχισεις και τα σκληρα (γιατι οπως σε κοβω στα μαλακα εισαι ηδη εδω και καιρο).

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ,ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ(ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ,ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΖΩΕΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ).......ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟ , ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ;;;;; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ "ΕΥΧΗ" (ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΛΕΣ.,ΘΥΜΟ;;;;ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΑΓΕ;;;ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΚΩΔΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ;;;ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;;ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ , ΤΟΣΗ ΜΑΝΟΥΡΑ,ΘΥΜΟΣ;;;;;).ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ,ΕΙΜΑΙ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ......ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ,ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ......ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ......ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗΣ ΜΑΖΟΧΑΣ.......

ΠΩ, ΠΩ ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ!!!! ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ: O ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ Anonymous ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΕΧΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2!!!!!!!!!!!!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.