Αντιδράσεις για την ακύρωση απόφασης για γεωτρήσεις του Δήμου Τρίπολης

Αντιδράσεις για την ακύρωση απόφασης για γεωτρήσεις του Δήμου Τρίπολης

Αύγουστος 10, 2018 - 16:24
1 σχόλια

Στην απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Νικόλαου Παπαθεοδώρου που ακυρώνει απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Τρίπολης σχετικά με την έγκριση των όρων για τη διεξαγωγή δημοπρασίας για την αγορά γεωτρήσεων, αναφέρθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Ο κ. Σμυρνιώτης ρώτησε τη δημοτική αρχή να τους εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος και πώς γίνεται να ακυρωθεί για 2η φορά η απόφαση αυτή.

Ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι πρέπει να δει ο Δήμος τι πρέπει να γίνει.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε γεώτρηση εφόσον έχετε σκοπό, να κάνετε τη διαδικασία όπως έχει ο νόμος. Δικαιωνόμαστε πάλι και καθυστερούμε και χάθηκε η φετινή χρονιά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

«Ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι πρέπει να δει ο Δήμος τι πρέπει να γίνει» Τι λες ρε παιδί μου! Τόση σοφία; Πώς το σκέφτηκε αυτό; Μόνος του ή με τη βοήθεια του κοινού; Κατά τα άλλα, όποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με τις υπηρεσίες και τη λειτουργία του Δήμου επί Παυλή, δεν απορεί καθόλου. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ακύρωση είναι... Συνηθίσαμε. Είναι η μόνιμη κατάσταση με τους απολύτως ανίκανους ενοίκους της Λαγοπάτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.