«Άνθρακας ο θησαυρός» στη συνάντηση δημάρχων στο Μέγαρο Μαξίμου

«Άνθρακας ο θησαυρός» στη συνάντηση δημάρχων στο Μέγαρο Μαξίμου

Μάρτιος 01, 2016 - 19:39
6 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου η πολυαναμενόμενη συνάντηση των δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη Διυπουργική Επιτροπή για τα μεγάλα έργα υπό του υπουργό Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μείζον ζήτημα για όλους τους πολίτες της επικράτειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπουργοί ενημέρωσαν τους δημάρχους για τις αλλαγές της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής και παρέλαβαν απ’ αυτούς γραπτά ερωτήματα και προτάσεις, τις οποίες δεσμεύτηκαν ότι θα επεξεργαστούν και θα απαντήσουν άμεσα.

Μπερδεμένοι όσο ποτέ είναι οι δήμαρχοι της Περιφέρειας, οποίοι δείχνουν να δυσανασχετούν με την κίνηση αυτή της κυβέρνησης, καθώς τα λεγόμενα τους περί κατάργησης της ΣΔΙΤ αποτελεί πλέον παρελθόν.
Οι δήμαρχοι πληροφορήθηκαν για τις αλλαγές που έγιναν στη σύμβαση οι οποίες μεταξύ άλλων είχαν να κάνουν με τη μείωση των τόνων και με τη δημιουργία περισσότερων σταθμών μεταφόρτωσης για μείωση του κόστους.

Το καίριο ζήτημα το οποίο ειπώθηκε είναι ότι το έργο της ΤΕΡΝΑ θα γίνει με αυτές τις μικρές αλλαγές τις οποίες «πέτυχε» η κυβέρνηση σε διαβούλευση με την ΤΕΡΝΑ, και το έργο θα το υπογράψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο οποίος να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου διαμήνυσε ότι το έργο που θα υπογράψει δεν δέχεται αλλαγές σαν αυτές που έγιναν.

Οι εξελίξεις οι οποίες θα υπάρξουν είναι πολλές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μερικοί από τους δημάρχους έφυγαν από τη συνάντηση αρκετά δυσαρεστημένοι γιατί «άλλα τους έταζαν και άλλα είδαν».

Έφ.Κ
 


6 Σχόλια

Τι τον περασατε τον Πετραν? Ειναι δυνατο να αφήσει το μελι να του φυγει μεσα απο τα χερια?

Είστε σκουπίδια ρε! Απατεώνες σαν και τους προηγούμενους. Ένα με τον υπόλοιπο βόθρο του ψέματος και της διαπλοκής.

Είναι μεγαλύτεροι απατεώνες και από τους προηγούμενους. Διότι οι προηγούμενοι εξέφρασαν μία θέση και αυτήν υποστηρίζουν. Τούτοι εδώ είναι εντελώς ανισσόροποι. Μέχρι χθές λέγανε ότι αυτό το φαραωνικό έργο θα ήταν το απόλυτο λάθος στη διαχείριση των απορριμμάτων, ψηφίσανε το νέο νόμο ΕΣΔΑ που προβλέπει διαχείριση σε επίπεδο Δήμων και αντί να τον εφαρμόσουν διαπραγματεύτηκαν λέει με την ΤΕΡΝΑ και αποφάσισαν τα δύο εργοστάσια να γίνουν ένα δηλαδή το φαραωνικό φαραωνικότερο. Υπάρχει ίχνος σοβαρότητας;

Οι σημερινοί ηγέτες δεν παίζονται με τίποτα…. Τέτοιες κωλοτούμπες δε βλέπει κανείς ούτε στα μεγαλύτερα τσίρκα … Ειδικά στο θέμα των σκουπιδιών αποδείχτηκαν ¨βασιλικότεροι του βασιλέως¨ . Ντροπή σε αυτούς και σε μας που τους ψηφίσαμε … ΚΡΙΜΑ …

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.