Αντεπίθεση τώρα

Αντεπίθεση τώρα

Δεκέμβριος 08, 2019 - 13:21
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σε λίγες ώρες (17:15) υποδέχεται στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με έναν και μοναδικό στόχο... την νίκη.

Έπειτα από μια εβδομάδα αλλαγών με τον Μπόρχα Χιμένεθ να αποτελεί παρελθόν και τον Μίλαν Ράσταβατς να αναλαμβάνει τα ηνία η αρκαδική ομάδα θέλει όσο τίποτα να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Τρίπολη.

Στο ντεμπούτο του Σέρβου τεχνικού στον κιτρινομπλέ πάγκο η επιθυμία της νίκης στις τάξεις της ομάδας είναι τεράστια καθώς όλοι βλέπουν το παιχνίδι αυτό ως μια νέα αρχή, ίσως ακόμα και ως την αντεπίθεση που ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει.

Η βαθμολογική κατάσταση και η θέση στον πίνακα αδικούν στην συνολική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα  με την ομάδα να είναι χαμηλά και να έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης κόντρα σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΛ.

Οι κιτρινομπλέ θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο της Super League με χαμόγελο και να μπουν με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με σπουδαία παιχνίδια και ντέρμπι κόντρα στους "μεγάλους" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γεμάτο γήπεδο, στήριξη στην ομάδα και όλοι μαζί για την αντεπίθεση του Αστέρα Τρίπολης...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.