Άντε και άσπρο πάτο!

Άντε και άσπρο πάτο!

Οκτώβριος 10, 2015 - 20:37
0 σχόλια

«Θέλω να το πιω όλο αυτό το περίεργο νερό, μυρίζει ωραία!» Κάτι τέτοιο πιθανόν να σκέφτεται ο σκύλος μας στη φωτογραφία, την οποία μας έστειλε αναγνώστης του Arcadia Portal.

Το Σάββατο το μεσημέρι ο μικρός άστεγος σκύλος εθεάθη στο κέντρο της Τρίπολης να έχει αρπάξει ίσως από κάποιον κάδο απορριμμάτων ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και να προσπαθεί να  το καταστρέψει, προκειμένου να γευτεί το περιεχόμενο του λαφύρου του που με τόση επιμονή κρατάει.

Λόγω της έντονης βροχής φαίνεται να έχει κουρνιάξει σε μια στεγνή γωνία του δρόμου και, έχοντας πάρει αγκαλιά του μπουκάλι, παίζει δαγκώνοντάς το και προσπαθεί να φτάσει με την γλώσσα του αυτό το περίεργο για εκείνον ξινό πράγμα.

Πέραν από την αστεία πλευρά της φωτογραφίας που είχε σκοπό ο αναγνώστης να αναδείξει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ζώα δεν ανήκουν στους δρόμους. Όσοι θέλουν να συγκατοικήσουν με ένα σκύλο και ψάχνουν να αγοράσουν ένα μικρό κουτάβι, ας υιοθετήσουν ένα ζωάκι από τον δρόμο, ας χαρίσουν στέγη σε κάποιον σκύλο που το έχει ανάγκη, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται ο χειμώνας και η βροχή.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.