Ανταρσία στο Μωριά: Οριστική ματαίωση της ΣΔΙΤ!

Ανταρσία στο Μωριά: Οριστική ματαίωση της ΣΔΙΤ!

Μάρτιος 05, 2019 - 08:48
0 σχόλια

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου της Ανταρσίας στο Μωριά Γιώργου Τζαμουρανη για την προγραμματισμένη συνεδρίαση  του Πε. Συ. της 04/03/2019 για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις χωραφιών.

Δεν παραστήκαμε στην σημερινή συνεδρίαση του ΠΕ. ΣΥ. στην οποία η παράταξη του κ. Τατούλη επανέφερε με παράτυπο τρόπο το θέμα των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων χωραφιών στην Παλιόχουνη Αρκαδίας  και Σκάλα Λακωνίας, γιατί δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε μιά απόφαση αντίθετη με τα συμφέροντα των Πελοποννησίων και καταστροφική για το περιβάλλον.

Είχαμε επισημάνει και παλιότερα: 

Την προχειρότητα που προκηρύχθηκε ο δημόσιος διεθνής διαγωνισμός.
Την αποτυχία της περιβόητης ιδιωτικής χωροθέτησης που με μαγικό και γρήγορο τρόπο, θα έλυνε όλα τα ζητήματα που το κράτος αδυνατεί να λύσει: περιβαλλοντικά, χωροταξικά, ιδιοκτησιακά, νομικά κλπ
Την αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και περιφέρειας προκειμένου να προωθήσουν την ΣΔΙΤ και την προκλητική παρέμβαση τους σε μία ιδιωτική διαφορά (ιδιοκτητών χωραφιών και ΤΕΡΝΑ) πέρνοντας το μέρος της εταιρείας.

 

Καταλαβαίνουμε την βιασύνη της παράταξης του κ. Τατούλη να υλοποιήσει την ΣΔΙΤ για το σκουπιδοεργοστάσιο.

  ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΔΙΤ! 

Με αφορμή και τα προβλήματα που βάζει στην ΣΔΙΤ η τελευταία απόφαση της αποκεντρωμένης καλλούμε τους κατοίκους και τον υπόλοιπο λαό της Πελοποννήσου παράλληλα με τις όποιες νομικές ενέργεις, να κινητοποιηθούν για την ματαίωση αυτού του αντιπεριβαλλοντικού, αντιοικονομικού, αντιλαϊκού έργου. Στους αγώνες αυτούς θα είμαστε δίπλα τους γιατην οριστική ματαίωση!

Καλούμε τις Περιφερειακές Παρατάξεις και μεμονωμένους Περιφερειακούς Συμβούλους σε αποχή από το Περιφερειακό Συμβούλιο όταν έχει σαν θέμα την κήρυξη αναγκαστικών απαλλοτριώσων εκτάσεων.

Ας αφήσουμε τον κ. Τατούλη, μαζί με τους υπέρμαχους των ΣΔΙΤ κυρίους Νίκα και Δέδε, από όποια θέση κι αν έχει ο καθένας τους, στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο να ξαναπροσπαθήσουν να περάσουν την ΣΔΙΤ.

ΥΓ. Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο να θυμίσουμε ότι σταθερά, φανατικά και μόνιμα υπέρ της ΣΔΙΤ είναι η παράταξη της φασιστικής Χρυσής Αυγής.          

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.