Αντάμωμα Ζωναταίων στην Αθήνα (pics)

Αντάμωμα Ζωναταίων στην Αθήνα (pics)

Μάρτιος 20, 2017 - 11:22
0 σχόλια

Την Κυριακή 19/03/2017 έγινε το Αντάμωμα των Ζωναταίων στην Αθήνα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 120 συγχωριανοί μας συναντήθηκαν, επικοινώνησαν, διασκέδασαν.

Ο ενθουσιασμός, η ικανοποίηση και η συγκίνηση ήταν μεγάλη εκδήλωση ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους αφού πολλοί βρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια!! Έγινε αναφορά στο έργο του συλλόγου, προβλήθηκαν video με τις δράσεις του. Πολλά καινούργια μέλη γράφτηκαν στο σύλλογο. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι κι ευχήθηκαν να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να ξαναβρεθούμε.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πια, ότι η εκδήλωση αυτή ήταν πέρα για πέρα νόμιμη και επιβεβλημένη. Αποδείχθηκε ότι η μεμονωμένη φωνή αντίδρασης ήταν άτοπη και απερίσκεπτη. Η ικανοποίηση, η συγκίνηση, η χαρά που όλοι εισπράξαμε ήταν κάτι μοναδικό. Ευχηθήκαμε σύντομα και άλλες παρόμοιες συναντήσεις.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

Η Πρόεδρος Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου

Ο Γραμματέας Τάκης Παπαδημητρίου

Δείτε φωτογραφίες από τον Σταύρο Τσίχλη από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.