Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών και απόδοση τιμών από τον Σύλλογο «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» (vid)

Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών και απόδοση τιμών από τον Σύλλογο «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» (vid)

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 14:42
0 σχόλια

3η μέρα δραστηριωτήτων το 15Αύγουστο.

7 Αυγούστου :
Το Αντάμωμα των Βαλτεσινιωτών και οι συμπατριώτες που Τιμήθηκαν από τον Σύλλογο ”η Κοίμηση της Θεοτόκου” και το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου, μέσα από την φωτογραφία:
Κάθε χρόνο στην εκδήλωση μας Τιμάμε συγχωριανούς και φίλους του ΧΘΕΣ και του ΣΗΜΕΡΑ που πρόσφεραν - προσφέρουν στο χωριό μας. Από τους πολλούς που έπρεπε να Τιμήσουμε, επιλέξαμε :

Για το ΧΘΕΣ :
-Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο (Παπατάκη) Ιερέα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της ποιμαντικής Διακονίας του επί σειρά ετών στο χωριό μας. Που τον διέκρινε η δημιουργικότητα, η ευαισθησία, η εντιμότητα, και με την ψαλτική του - την φωνή του, κέρδισε την Αγάπη και εκτίμηση την δικιά μας και των γονιών μας, αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο Βαλτεσινίκο, στους συντοπίτες του.
Την Τιμητική Πλακέτα Αναγνώρισης παρέλαβε εκ μέρους της οικογένειας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος γιος του Μακαριστού.

Για το ΣΗΜΕΡΑ:
-Α΄ Νικόλαο Νταλιακούρα , σαν ελάχιστη τιμή αναγνώρισης για την πολύχρονη υποδειγματική υπηρεσία, που ακούραστα προσφέρει από το λειτούργημα του Ιεροψάλτη, στην Εκκλησία και τους κατοίκους του χωριού μας.
-Β΄ Κωνσταντίνο Μπουλούγαρη, σαν ελάχιστη τιμή αναγνώρισης για την συμμετοχή του στην εκδήλωση και τις Διεθνείς Διακρίσεις ως Σολίστ Κιθάρας , που αποτελούν τιμή και υπερηφάνεια για το Βαλτεσινίκο .
-Γ΄ Παναγιώτη Θεοχάρη, σαν ελάχιστη τιμή αναγνώρισης για την συμμετοχή του στην εκδήλωση Εργαστήρι Ρομποτικής και για τις Διεθνείς διακρίσεις στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ρομποτικής του Βελγίου Robotcompetitie 2019, που αποτελούν τιμή και υπερηφάνεια για το Βαλτεσινίκο .
-Δ΄ Επίσης τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Νέου Ροεινού, για την συμμετοχή στην εκδήλωση “Αντάμωμα των Βαλτεσινιωτών”.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.