Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών

Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών

Αύγουστος 03, 2018 - 16:35
0 σχόλια

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στο Βαλτεσινίκο

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, Καλό Μήνα.

Περνάμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις δεκάδες Νεκρούς από την τραγωδία των τελευταίων πυρκαγιών.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Οι συνδιοργανωτές της Μουσικοχορευτικής - Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών βραδιάς και ο χορηγός μας Κώστας Καπετάνιος , προβληματιστήκαμε αν πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση.

Επειδή η εκδήλωση έχει τον χαρακτήρα του Ανταμώματος των Βαλτεσινιωτών και ΟΧΙ πανηγυριού , απεφασίσθη να πραγματοποιηθεί. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής και σεβασμό στους νεκρούς και να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους,

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται για Επίδαυρο, διαγωνισμό δηλωτής, πορεία στο δάσος και όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον ποδοσφαιρικό Αγώνα να το δηλώσουν εγκαίρως.

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς των εκδηλώσεων : Κώστα Kαπετάνιο & Μεζεδοπωλείο ΑΤΙΤΑΜΟΣ.

1. Από 5 έως 20 Αυγούστου, Παζάρι Βιβλίου
2. 11 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο και ώρα αναχώρησης 11:30 Επίσκεψη στο Σπήλαιο του “ΚΑΨΙΑ”, παρακολούθηση παράστασης “ΒΑΤΡΑΧΟΙ” στο Αρχαίο Θέατρο της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
3. 12 Αυγούστου ημέρα Κυριακή από ώρα 11:00 έως 19:30 Διαγωνισμός Δηλωτής στα καφενεία του χωριού.
4. 13 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 Περίπατο στο Δάσος
5. 14 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 Περίπατο στο Φαράγγι Ρεντεζέλα / Χιονόβρυση. ( Δύσκολη διαδρομή)
6. 17 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, Μουσικοχορευτική Βραδιά - Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών στον προαύλιο χώρο του Σχολείου, στο τραγούδι η Ταμίας του Συλλόγου Κατερίνα Κατσίγιαννη και με την συμμετοχή του Λαογραφικού - Πολιτιστικού Σωματείου “Μοριάς” & του Μουσικοχορευτικού - Λαογραφικού Συλλογου Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος”
7. 18 Αυγούστου ημέρα Σάββατο “ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΛΩΤΗΣ” με την συμμετοχή των χωριών, Βαλτεσινίκου, Κερπινής, Μαγουλιάνων, Μυγδαλιάς, στα καφενεία του Χωριού μας.
8. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια διοργάνωσης Ποδοσφαιρικού Αγώνα στο γήπεδο της Μυγδαλιάς μεταξύ ομάδων: Μυγδαλιάς (Γλανιτσάς) – Βαλτεσινίκου το 15Αύγουστο.
Στις 16 Αυγούστου , ημέρα Πέμπτη, ο Δήμος Γορτυνίας διοργανώνει το Παραδοσιακό Αλώνισμα.

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.