Αντάμωμα με την παράδοση στο Βαλτεσινίκο (vid)

Αντάμωμα με την παράδοση στο Βαλτεσινίκο (vid)

Αύγουστος 21, 2018 - 09:58
0 σχόλια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση στο Βαλτεσινίκο. Στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» δημοσιεύεται βίντεο από την επιτυχημένη βραδιά και εκφράζονται ευχαριστίες:

Ευχαριστούμε τα Χορευτικά Νεστάνης & Ναυπλίου 'ΜΟΡΙΑΣ" , τους Μουσικούς, τους.συντελεστές & όλους τους πάρα πολλούς συμπατριώτες και φίλους που μας Τίμησαν με την παρουσία τους.

Χαιρετισμός του Πολιτιστικού Κέντου Βαλτεσινίκου & Συλλόγου Βαλτεσινιωτών "η Κοίμηση της Θεοτόκου στην έναρξη της εκδήλωσης:
Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, εκ μέρους του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου και του Συλλόγου Βαλτεσινιωτών «η Κοίμηση της Θεοτόκου» σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση « Αντάμωμα των Βαλτεσινιωτών.
Περνάμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις δεκάδες Νεκρούς από την τραγωδία των τελευταίων πυρκαγιών.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής και σεβασμό, απευθύνοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά προς τις οικογένειες των θυμάτων και να σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλους τους πληγέντες .
Οι συνδιοργανωτές της Μουσικοχορευτικής - Αντάμωμα Βαλτεσινιωτών βραδιάς και ο χορηγός μας Κώστας Καπετάνιος , προβληματιστήκαμε αν πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση.
Επειδή η εκδήλωση έχει τον χαρακτήρα του Ανταμώματος των Βαλτεσινιωτών απεφασίσθη να πραγματοποιηθεί.
Παρακαλούμε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς.
Αιωνία τους η Μνήμή……
……………………………………………………………..
Καλωσορίζουμε τους Συμπατριώτες της Ομογένειας, τα χορευτικά : Ναυπλίου « ο Μοριάς» που για Τρίτη χρονιά είναι μαζί μας, τον Λαογραφικό Σύλλογο Νεστάνης (ΝΟΣΤΕΑ) που συμμετέχει με δικού ς του χορούς.
Επίσης τον Νίκο Παππά Μουσικό παραγωγό – παρουσιαστή, δημοσιογράφο της ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα παρουσιάσει τα δρώμενα της Νεστάνης , τόπου καταγωγής.
Επίσης καλωσορίζουμε Τον μπάρμπα Βασίλη Παναγιωτακόπουλο ( Πιαγκή). Που θα μας πεί τραγούδια του χωριού μας
Ευχαριστούμε τον μόνιμα Χορηγό της εκδήλωσης Κώστα Καπετάνιο, του απευθύνουμε τον θερμότερο πατριωτικό – φιλικό χαιρετισμό μας.
Μου ζήτησε να μεταφέρω την αγάπη του σε όλους τους συμπατριώτες.
Ευχαριστούμε τους Μόνιμους χορηγούς από Αυστραλία Κώστα Νικολούλια (Καμενέα), που παρά τα 90 χρόνια του είναι και πάλι κοντά μας, τον Νίκο Γαλανόπουλο (Σταθά) που είναι κοντά μας με την σύζυγο του, τον Φώτη Νικολούλια και Βασίλη Τερζή.Από Αμερική : Την Βάσω Σινοπούλου (Σινάκου), την Δέσποινα Ανδρικοπούλου ( Ντραγάτη) που είναι παρούσα, την Γιαννούλα Καπετάνιου.
Επίσης πολύ ευχαριστούμε τον Ηλία Ρέππα και τα παιδιά Γιώργο και Νικόλα Ρέππα που έστησαν την εξέδρα και έβαλαν τον φωτισμό για την αποψινή μας εκδήλωση.
Το Μεζεδοπωλείο ΑΤΙΤΑΜΟΣ.
Την Ερικαίτη Τλά για τις χειροποίητες δημιουργίες της , προσφορά για τους καλεσμένους μας,

Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπατριώτες μας έφεραν βιβλία για το παζάρι βιβλίου, τον Κώστα Θεολόγη για τις χειροποίητες εικόνες που μας έφερε, για ενίσχυση του Συλλόγου και όσους μας ενισχύουν οικονομικά και με δώρα για της εκδηλώσεις μας.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.