Ανώνυμη εταιρεία με μετόχους τους πολίτες για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αρκαδία (video)

Ανώνυμη εταιρεία με μετόχους τους πολίτες για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αρκαδία (video)

Σεπτέμβριος 13, 2012 - 12:56

Ανώνυμη εταιρεία πολυμετοχικής κοινωνικής βάσης για τη διαχείριση αποβλήτων στην Αρκαδία βρίσκεται στα σκαριά και για το λόγο αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης θα γίνει εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν από τον εκπρόσωπο της εν λόγω πρωτοβουλίας Βασίλη Γιόκαρη και τον Σταύρο Αργυρόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Λακωνική Βιοενεργειακή ΑΕ» οι λεπτομέρειες της υπό σύστασης εταιρείας…

Για το σκοπό αυτό μάλιστα δύο εκ των μελών ο Βασίλης Γιόκαρης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησαν στα ΜΜΕ και προαναγγέλλοντας την εκδήλωση του Σαββάτου έδωσαν και κάποια στοιχεία για την εταιρεία και συγκεκριμένα είπαν ότι η πρωτοβουλία αυτή αφορά όλους τους Αρκάδες και όλη την κοινωνία και μπορεί να συμμετάσχει όποιος το επιθυμεί, αφού δεν απαιτούνται υψηλά κεφάλαια. 
Μάλιστα τονίστηκε πως ο λόγος που προχώρησαν στην πρωτοβουλία αυτή είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό στον τομέα των απορριμμάτων ενώ πρόκειται για απορρίμματα που τα «παράγουμε εμείς και μπορούμε να τα διαχειριστούμε εμείς και όχι κάποιοι άλλοι».
Τα δύο μέλη έδωσαν και απαντήσεις για το τι επιδιώκεται ακριβώς με την πρωτοβουλία αυτή, ενώ ο κ. Γιόκαρης αποσύνδεσε την συμμετοχή του στην υπό σύσταση εταιρεία, με την πρόσφατη παραίτησή του από το ΔΣ Τρίπολης…
Να επισημάνουμε πως αντίστοιχη πρωτοβουλία έχει ληφθεί στην Λακωνία από την Λακωνική Βιονεργειακή και για το λόγο αυτό ο κ. Αργυρόπουλος θα είναι εκ των ομιλητών ώστε να γνωστοποιήσει τη δική τους εμπειρία από τη μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας στον γειτονικό νομό.

Δείτε τις δηλώσεις των Γιόκαρη και Παπαδόπουλου στα βίντεο....

Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/eWdQNE7m4nE

youtube://v/IzgJRtGU_KI