«Ανώμαλη» προσγείωση

«Ανώμαλη» προσγείωση

Αύγουστος 30, 2015 - 21:12
2 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0 - 2

Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι καλύτερος να χάνει σωρεία μεγάλων ευκαιριών με τον Παναιτωλικό να χτυπά στην αντεπίθεση  με την κεφαλιά του Ουάρντα στο 24ο λεπτό και τον Βιγιαφάνες στο 96ο να παίρνει σπουδαία νίκη και να φεύγει με το «διπλό» από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η έλλειψη ενός ακόμα παίχτη που να γεμίσει την περιοχή του Αστέρα ήταν εμφανείς με βάση και τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο φίλαθλος κόσμος παρά την πίκρα της ήττας στο τέλος της αναμέτρησης χειροκρότησε και τις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους σε μία πολύ όμορφη στιγμή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να μπαίνει πολύ καλά στην αναμέτρηση χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία με τον Φούντα στο 6ο λεπτό. Η πίεση ψηλά των γηπεδούχων ανάγκασε τους Αγρινιώτες σε αρκετά λάθη που όμως δεν κατάφερε η αρκαδική ομάδα να τα εκμεταλλευτεί. Ο Μάσα ήταν ο από τους πιο δραστήριους παίχτες στο πρώτο ημίχρονο σπαταλώντας όμως τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Αρχικά  στο 17’ με το κοντινό σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ  και 3’ λεπτά αργότερα με το μοναδικό τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Στεφανάκου. Στο 28’ η κεφαλιά του Σανκαρέ μετά από κόρνερ του Μάσα πέρασε ελάχιστα άουτ και ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Αστέρας  το έκανε ο Παναιτωλικός στην δεύτερη επίσκεψη του στα καρέ του Κοσίσκι.

Στο 34ο λεπτό  ο Μάκος σέντραρε ο Ουάρντα αιφνιδίασε την άμυνα του Αστέρα και με κεφαλιά έκανε το 0-1.  Ο Αστέρας απείλησε στο 39’ με το σουτ του Ιγκλέσιας να περνά λίγο άουτ ενώ στο 41’ ο Κοσίσκι σταμάτησε το σουτ του Κάπελ με εξαιρετική επέμβαση με το 0-1 να είναι το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Αστέρας ήταν αυτός που βγήκε πολύ επιθετικά μην έχοντας και άλλες επιλογές όμως και πάλι η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα.  Στο 48ο λεπτό  ο Φούντας άνοιξε τον χορό των ευκαιριών με το γυριστό που επιχείρησε να περνά λίγο άουτ, στο 62ο λεπτό ο Χαμντανί μετά από πολύ ωραία σέντρα του Λανθαρότε με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Στο 64’ ήταν η σειρά του Γιάννου με την κεφαλιά υπό την πίεση του Κέβιν να φεύγει πάνω από τα δοκάρια όπως και το απευθείας φάουλ του Μάσα 5’ λεπτά αργότερα λίγο έξω.

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός με πολλούς παίχτες κάτω από την σέντρα έκλεισε τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Στεφανάκου με τον Αστέρα να προσπαθεί να αλλάζει το σύστημα του σε 4-4-2 αλλά και πάλι να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τα τελευταία λεπτά να μην λείπουν και τα νεύρα με τους Αγρινιώτες να χτυπούν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βιγιαφάνες  κάνοντας το 0-2  που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνς

Σκόρερ: Ουάρντα 34', Βιγιαφάνες 96'

Αστέρας Τρίπολης ( Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κιτόκο (Μούκαμ 64'), Ιγκλέσιας (Δημούτσος 82'), Χαμντανί, Μάσα (Σκουρτάι 75'), Λανθαρότε, Φούντας, Γιάννου.

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Πάουλο Κόστα, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο (Παπουτσιγιαννόπολος 86'), Ουάρντα (Βιγιαφάνες 66'), Κάπελ 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Με τον Φούντα και τον Γιάννου περιμένει ο Βεργέτης να βάλει γκόλ. Καλά εκείνο το ταγάρι τον Μουκάμ μέτρησε πόσες φορές έβγαλε την μπάλα άουτ; και αφου βλέπει ότι από τα δεξιά δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι στα αριστερά τίποτα; Έτσι κλειστά θα παίζουν όλοι τον Αστέρα ξεχάστε play off 6-7 θέση χωρίς επιθετικό.

Το ποδοσφαιρο που παιζει ο Αστερας απο οτι ειδα ειναι παλαιολιθικης εποχης γιομα οι αμυντικοι η μπαλλα δεν περναει απο το κεντο οι δε πολυδιαφιμιζομενοι αργεντινοι τιποτα, οι δυο δεξιοι μπακ και ο ενας αμυντικος χαφ που μας τον εχει ο κουτς για παραδειγμα αλλου για αλλου οι δε ευκαιριες εγιναν απο λαθη του αντιπαλου δεν δημιουργηθηκαν απο εμας εκτος και βλεπουμε αλλο ποδοσφαιρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.