Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Μάρτιος 29, 2019 - 09:26
0 σχόλια

Διαθέσιμη είναι από το απόγευμα της Πέμπτης η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος φορολογικού έτους 2018.
Οι φορολογούμενοι θα έχουν προθεσμία να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη δήλωσή τους έως 30 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να τρέξει την εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ εντός του Ιουλίου.

Σημειώνεται πως το δικό του εκκαθαριστικό θα έχει φέτος κάθε σύζυγος, ανεξάρτητα εάν το ζευγάρι επιλέξει να υποβάλει κοινή ή χωριστή φορολογική δήλωση.

Το ατομικό εκκαθαριστικό σημείωμα για τους συζύγους είναι το νέο στοιχείο της φετινής φορολογικής δήλωσης, καθώς το νέο έντυπο Ε1 που θα υποβάλλουν φέτος πάνω από 6,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι εκδόθηκε χωρίς ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με το περυσινό έντυπο.

Επίσης, καμία αλλαγή δεν επέρχεται στον τρόπο εξόφλησης του φόρου εισοδήματος, ο οποίος θα καταβληθεί σε τρεις ίσες διμηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη καταβάλλεται έως το τέλος Ιουλίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.