Άνοιξε λογαριασμό ο Κολλιόπουλος, συνεχίζει να «πυροβολεί» ο Σαλαπάτας

Άνοιξε λογαριασμό ο Κολλιόπουλος, συνεχίζει να «πυροβολεί» ο Σαλαπάτας

Ιανουάριος 18, 2018 - 14:03
0 σχόλια

Η Ένωση Λέρνας σκόρπισε στους 7 ανέμους τον Ασκληπιό Επιδαύρου για την 14η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας έναν βαθμό πάνω από την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Στο εμφατικό 7-0 της Ένωσης Λέρνας κόντρα στον  Ασκληπιό Επιδαύρου το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Κώστας Κολλιόπουλος πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του τέρμα στο Αργολικό πρωτάθλημα.

Γκολ σημείωσε και ο Τέλης Σαλαπάτας που συνεχίζει να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα ενώ δύο τέρματα σημείωσε  ο Μπέκα Κιρβαλίτζε. Στην αναμέτρηση έπαιξε και ο Φίλιππος Σαλαπάτας που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 50ο λεπτό αντικαθιστώντας στον αδερφό του Τέλη.

Να σημειωθεί ότι βασικός και σε όλο το 90λεπτό αγωνιστικέ ένας ακόμα Αρκάς που βρίσκεται στην Αργολική ομάδα ο Γιώργος Αρδάμης.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης- Γεώργας, Διαμαντής (Γκικόπουλος), Κατσίρης, Πίτρης- Τριανταφύλλου, Αρδάμης, Μπούνος- Κιρβαλίτζε, Τ. Σαλαπάτας (Φ.Σαλαπάτας), Κολιόπουλος.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Καλυβόπουλος, Παύλου, Μπαβέλας, Καπετανκωνσταντής, Λαλιώτης, Μπινιάρης, Καραμπέτσος, Κέκος, Πίτσας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.